SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Okul Müdürü fırçayı eline aldı okulunu boyadı

EĞİTİM 26.11.2019 - 19:40, Güncelleme: 26.11.2019 - 19:40
 

Okul Müdürü fırçayı eline aldı okulunu boyadı

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesindeki Dr. Reşit Galip İlkokulu’nda 7 Günlük ara tatilde hummalı bir çalışma vardı. Tatilde tatil yapmak yerine okul müdürü Serkan Seğmen eline fırçayı aldı, "Çorbada tuzumuz olsun" diyerek okulun duvarlarını boyadı. 

Yaptığı işin önemli olmadığını, her öğretmenin her idarecinin aynı şekilde davranacağını söyleyen Serkan Seğmen, "Biz de çorbada tuzumuz olsun dedik. Elimize boyayı aldığımız gibi sınıflarımızı, okulun bahçe duvarı, sınıf ve öğretmenler odası gibi ufak tefek yerleri boyadık. Bu içten gelen bir şey. Ben kendim boş durmayı sevmem. O yüzden açıkçası boş boş oturacağıma ufak da olsa okulumuza katkı olsun istedik." dedi. Okul müdürü Serkan Seğmen sadece okulu boyamakla kalmadı Öğretmenler Odası ve Okul Aile Birliği Odası'nı boyadıktan sonra süslemeler yaparak okul merdiven duvarlarını da ünlü Türk büyükleri posterleri ile donattı. Okul bahçesini ise Teak-Wondo ile Harezmi eğitimi verilen dev konteynırı resimlerle ve yazılarla düzenledi. Okul bahçe içi bölümlerine de çizgi kahramanları çizerek " Okulumuz Bütün Öğrencilere Özeldir " Güvenli Okul, Güvenli Gelecek " " Eğitim Sevgi İşidir " yazılarıyla velilerin ilgisini çeker hale getirdi.  Bu arada Zeytinburnu Çevre ve Kültür araştırmaları yapan müdür Serkan SEĞMEN yaptığı çalışmaları da eğitim açısından " İlçe Kültür ve Tarihimiz " olarak değerlendirme yapacak ve bunu öğrencilerine aktaracak.  HABER-MEHMET ALPAY
Zeytinburnu Veliefendi Mahallesindeki Dr. Reşit Galip İlkokulu’nda 7 Günlük ara tatilde hummalı bir çalışma vardı. Tatilde tatil yapmak yerine okul müdürü Serkan Seğmen eline fırçayı aldı, "Çorbada tuzumuz olsun" diyerek okulun duvarlarını boyadı. 

Yaptığı işin önemli olmadığını, her öğretmenin her idarecinin aynı şekilde davranacağını söyleyen Serkan Seğmen, "Biz de çorbada tuzumuz olsun dedik. Elimize boyayı aldığımız gibi sınıflarımızı, okulun bahçe duvarı, sınıf ve öğretmenler odası gibi ufak tefek yerleri boyadık. Bu içten gelen bir şey. Ben kendim boş durmayı sevmem. O yüzden açıkçası boş boş oturacağıma ufak da olsa okulumuza katkı olsun istedik." dedi.

Okul müdürü Serkan Seğmen sadece okulu boyamakla kalmadı Öğretmenler Odası ve Okul Aile Birliği Odası'nı boyadıktan sonra süslemeler yaparak okul merdiven duvarlarını da ünlü Türk büyükleri posterleri ile donattı. Okul bahçesini ise Teak-Wondo ile Harezmi eğitimi verilen dev konteynırı resimlerle ve yazılarla düzenledi. Okul bahçe içi bölümlerine de çizgi kahramanları çizerek " Okulumuz Bütün Öğrencilere Özeldir " Güvenli Okul, Güvenli Gelecek " " Eğitim Sevgi İşidir " yazılarıyla velilerin ilgisini çeker hale getirdi. 

Bu arada Zeytinburnu Çevre ve Kültür araştırmaları yapan müdür Serkan SEĞMEN yaptığı çalışmaları da eğitim açısından " İlçe Kültür ve Tarihimiz " olarak değerlendirme yapacak ve bunu öğrencilerine aktaracak. 

HABER-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.