Mehmet Yıldız gözyaşları arasında toprağa verildi

İlçemizin köklü esnaflarından Kuğu Kuaförün sahipleri Ömer-Murat ve Fatih Yıldız'ın muhterem babaları Mehmet Yıldız amcamız uzun bir süredir çeşitlik rahatsızlıklarından dolayı yatalak olarak tedavi görüyordu. Kendi ihtiyaçlarını dahi karşılamayan bir hale gelen Mehmet Amcaya uzun bir süredir evlatları çok özenle baktı. 

Durumu son süreçte ağırlaşan Mehmet Amca Avrasya Hastanesinin yoğun bakım servisinde bir aydır tedavi görüyordu. Sabaha karşı hayata veda eden Mehmet Yıldız Amcamız için çok sevdiği Zeytinburnu’nda Beştelsiz Camiinde öğene namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. 

Yıldız ailesinin bu zor günlerinde Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Spor Komisyonu Başkanı Serhat Karadağ, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK Başkan ve Yöneticileri ile çok sayıda eş, dost ve akrabası yalnız bırakmadı. 

Kılınan Cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Mehmet Yıldız amcamız memleketi Samsun’a götürülerek memleketinde toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Mehmet Yıldız amcamıza Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır diliyoruz.