SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Mehmet Yıldız gözyaşları arasında toprağa verildi

GÜNDEM 06.06.2022 - 20:24, Güncelleme: 06.06.2022 - 20:24
 

Mehmet Yıldız gözyaşları arasında toprağa verildi

Zeytinburnu’nun köklü esnaflarından uzun yıllar kuaförlük mesleğine hizmet eden ve ardından evlatlarına bırakan Mehmet Yıldız uzun bir hastalık sürecinin ardından vefat etti.

İlçemizin köklü esnaflarından Kuğu Kuaförün sahipleri Ömer-Murat ve Fatih Yıldız'ın muhterem babaları Mehmet Yıldız amcamız uzun bir süredir çeşitlik rahatsızlıklarından dolayı yatalak olarak tedavi görüyordu. Kendi ihtiyaçlarını dahi karşılamayan bir hale gelen Mehmet Amcaya uzun bir süredir evlatları çok özenle baktı.  Durumu son süreçte ağırlaşan Mehmet Amca Avrasya Hastanesinin yoğun bakım servisinde bir aydır tedavi görüyordu. Sabaha karşı hayata veda eden Mehmet Yıldız Amcamız için çok sevdiği Zeytinburnu’nda Beştelsiz Camiinde öğene namazına müteakiben cenaze namazı kılındı.  Yıldız ailesinin bu zor günlerinde Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Spor Komisyonu Başkanı Serhat Karadağ, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK Başkan ve Yöneticileri ile çok sayıda eş, dost ve akrabası yalnız bırakmadı.  Kılınan Cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Mehmet Yıldız amcamız memleketi Samsun’a götürülerek memleketinde toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Mehmet Yıldız amcamıza Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır diliyoruz. 
Zeytinburnu’nun köklü esnaflarından uzun yıllar kuaförlük mesleğine hizmet eden ve ardından evlatlarına bırakan Mehmet Yıldız uzun bir hastalık sürecinin ardından vefat etti.

İlçemizin köklü esnaflarından Kuğu Kuaförün sahipleri Ömer-Murat ve Fatih Yıldız'ın muhterem babaları Mehmet Yıldız amcamız uzun bir süredir çeşitlik rahatsızlıklarından dolayı yatalak olarak tedavi görüyordu. Kendi ihtiyaçlarını dahi karşılamayan bir hale gelen Mehmet Amcaya uzun bir süredir evlatları çok özenle baktı. 

Durumu son süreçte ağırlaşan Mehmet Amca Avrasya Hastanesinin yoğun bakım servisinde bir aydır tedavi görüyordu. Sabaha karşı hayata veda eden Mehmet Yıldız Amcamız için çok sevdiği Zeytinburnu’nda Beştelsiz Camiinde öğene namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. 

Yıldız ailesinin bu zor günlerinde Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Spor Komisyonu Başkanı Serhat Karadağ, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK Başkan ve Yöneticileri ile çok sayıda eş, dost ve akrabası yalnız bırakmadı. 

Kılınan Cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Mehmet Yıldız amcamız memleketi Samsun’a götürülerek memleketinde toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Mehmet Yıldız amcamıza Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.