SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ahmet Coşkun Başakşehir’ie Milli Eğitim Müdürü olarak atandı

EĞİTİM 26.02.2020 - 21:21, Güncelleme: 26.02.2020 - 21:21
 

Ahmet Coşkun Başakşehir’ie Milli Eğitim Müdürü olarak atandı

Başarılı çalışmaları ile tanınan Milli ve maneviyatına bağlı öğrencilerin yetişmesi adına uzun yıllardır İstanbul'da çaba sarf eden ve son olarak da Zeytinburnu Merkezefendi İmam Hatip Lisesi Müdürü olan Ahmet Coşkun Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul'da bazı ilçe milli eğitim müdürlerini değiştirdi. Silivri İlçe Milli Eiğtim Müdürlüğüne Beylikdüzü Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yapan Zekeriya Artar atandı.  İstanbul ilinde İlçe Milli Eğitim Müdürü diğer atamaları ise şu şekilde oldu: -Adalar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Kartal Sabri Taşkın ilkokulu Müdürü Neşe Vural atandı. -Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasip Turhan atandı. -Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Üsküdar Acıbadem Türk Telekom Şehit Mete Sertbaş Ortaokulu Müdürü İsmail Günday atandı. -Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin atandı. -Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Zeytinburnu Merkez Efendi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Çoşkun atandı. -Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Asım ve Nurhan Kocabıyık Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Tayfun Özyolcu atandı. -Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Üsküdar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan Bayrak atandı. -Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Gaziosmanpaşa halk eğitim merkezi müdürü Alper Asım Özer atandı. -Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Usta atandı. - Güngören İiçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Güngören Tuncay Azaphan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ferhat Öztürk atandı. -Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şişli Bilim Ve Sanat Merkezi Müdürü Hüseyin Özcanlar atandı. -Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Maltepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Volkan Pullu Atandı.  
Başarılı çalışmaları ile tanınan Milli ve maneviyatına bağlı öğrencilerin yetişmesi adına uzun yıllardır İstanbul'da çaba sarf eden ve son olarak da Zeytinburnu Merkezefendi İmam Hatip Lisesi Müdürü olan Ahmet Coşkun Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul'da bazı ilçe milli eğitim müdürlerini değiştirdi. Silivri İlçe Milli Eiğtim Müdürlüğüne Beylikdüzü Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yapan Zekeriya Artar atandı.  İstanbul ilinde İlçe Milli Eğitim Müdürü diğer atamaları ise şu şekilde oldu:

-Adalar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Kartal Sabri Taşkın ilkokulu Müdürü Neşe Vural atandı.
-Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasip Turhan atandı.
-Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Üsküdar Acıbadem Türk Telekom Şehit Mete Sertbaş Ortaokulu Müdürü İsmail Günday atandı.
-Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin atandı.
-Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Zeytinburnu Merkez Efendi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Çoşkun atandı.
-Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Asım ve Nurhan Kocabıyık Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Tayfun Özyolcu atandı.
-Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Üsküdar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan Bayrak atandı.
-Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Gaziosmanpaşa halk eğitim merkezi müdürü Alper Asım Özer atandı.
-Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Usta atandı.
- Güngören İiçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Güngören Tuncay Azaphan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ferhat Öztürk atandı.
-Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şişli Bilim Ve Sanat Merkezi Müdürü Hüseyin Özcanlar atandı.
-Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Maltepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Volkan Pullu Atandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.