SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZKS'de Tiyatro İki TL, Otopark Sekiz TL

GÜNDEM 02.05.2014 - 15:26, Güncelleme: 02.05.2014 - 15:26
 

ZKS'de Tiyatro İki TL, Otopark Sekiz TL

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın Dört Dönem içerisinde ilçemize yaptığı en önemli yatırımlardan biri İlçemizi Kültür Sanatla buluşturan Kültür Merkezleridir.

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi açıldığı günden bugüne kadar çok kısa süre içinde İstanbul'un önemli Kültür Merkezi haline geldi. Zeytinburnu'nun yanında çevre ilçelerden de bir çok kişi ZKS'deki etkinlkilerin önemli bir kısmına katılıyor. Bu yıl Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinin etrafından İstanbul'un Taksimden sonra ikinci büyük meydanı yapıldı. Yap İşlet, kira öde ve devret sistemi  ile Paktürk'e yaptırılan Meydanı 8 Milyon TL'ye maloldu. Meydanın alt kısımında zeminde 240 Araçlık otopark hizmete açıldı. Zeytinburnu Meydanın etrafının çepe çevre sarıldı ve Kültür Merkezinin önüne girişler Başkanlık kararı ile yasaklandı. Kültür Merkezindeki etkinleri izlemek için araçları ile gelenlerin tek çaresi mecburu otoparka araçlarını park etmek zorunda kalmaları vatandaşların tepki göstermesine neden oldu. Vatandaşlar Biz Zeytinburnu Kültür Merkezinde Konseri  0 TL Ücretsiz, Tiyatroyu 2 TL'ye bir çok aktiviteyi de çok cüzzi raklamlara izlerken 6-8 TL Otopark ücreti ödemek zorunda bırakılmamız ne kadar mantıklı bir işletme sistemidir diye sordular. Bütün otoparklarda 0-1 saat bazılarınsda ise 0-3 saat ücretsiz iken Zeytinburnu Meydan otoparkında ücretsiz saat dilimi bulunmuyor. Park Türk Açılış Tarifesi olarak 0-1 Saati 3TL, 1-2 Saati 4 TL, 2-4 Saati 6 TL, 4-6 Saati 10 TL, 6-8 Saati 12 TL, 8-12 Saati 14 TL, 12-24 Saati 16 TL, Aylık Aboneliği ise 150 TL olarak belirledi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın Dört Dönem içerisinde ilçemize yaptığı en önemli yatırımlardan biri İlçemizi Kültür Sanatla buluşturan Kültür Merkezleridir.

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi açıldığı günden bugüne kadar çok kısa süre içinde İstanbul'un önemli Kültür Merkezi haline geldi. Zeytinburnu'nun yanında çevre ilçelerden de bir çok kişi ZKS'deki etkinlkilerin önemli bir kısmına katılıyor.
Bu yıl Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinin etrafından İstanbul'un Taksimden sonra ikinci büyük meydanı yapıldı. Yap İşlet, kira öde ve devret sistemi  ile Paktürk'e yaptırılan Meydanı 8 Milyon TL'ye maloldu. Meydanın alt kısımında zeminde 240 Araçlık otopark hizmete açıldı.

Zeytinburnu Meydanın etrafının çepe çevre sarıldı ve Kültür Merkezinin önüne girişler Başkanlık kararı ile yasaklandı. Kültür Merkezindeki etkinleri izlemek için araçları ile gelenlerin tek çaresi mecburu otoparka araçlarını park etmek zorunda kalmaları vatandaşların tepki göstermesine neden oldu.

Vatandaşlar Biz Zeytinburnu Kültür Merkezinde Konseri  0 TL Ücretsiz, Tiyatroyu 2 TL'ye bir çok aktiviteyi de çok cüzzi raklamlara izlerken 6-8 TL Otopark ücreti ödemek zorunda bırakılmamız ne kadar mantıklı bir işletme sistemidir diye sordular. Bütün otoparklarda 0-1 saat bazılarınsda ise 0-3 saat ücretsiz iken Zeytinburnu Meydan otoparkında ücretsiz saat dilimi bulunmuyor.

Park Türk Açılış Tarifesi olarak 0-1 Saati 3TL, 1-2 Saati 4 TL, 2-4 Saati 6 TL, 4-6 Saati 10 TL, 6-8 Saati 12 TL, 8-12 Saati 14 TL, 12-24 Saati 16 TL, Aylık Aboneliği ise 150 TL olarak belirledi.

kullan

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.