SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZKS'de Engeliler Haftası Programı

KÜLTÜR 15.05.2013 - 22:26, Güncelleme: 15.05.2013 - 22:26
 

ZKS'de Engeliler Haftası Programı

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi Engeliler Haftası için çok özel Program düzenledi. Engelliler Haftası’nı hep birlikte kutladık

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM)’in Engelliler Haftası münasebetiyle 15 Mayıs Çarşamba günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde Engelliler Haftası Özel Etkinliği düzenledi. Belediye Başkanı Murat Aydın’ın da katıldığı özel etkinlikte engelliler ve aileleri keyifli dakikalar geçirdi.    Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde AKDEM Engelliler Birimi El Sanatları Atölyesi öğrencilerinin hazırladığı çalışmalardan oluşan bir sergi açılışıyla başlayan Engelliler Haftası Özel Etkinliği daha sonra kültür merkezi sahnesinde gerçekleşen Engelliler Birimi Ritim Grubu’nun gösterisiyle devam etti. Engelliler Haftası Özel Etkinliği’nde sahne alan sanatçı Murat Kekilli’nin şarkılarıyla devam eden program, sanatçıya büyük ilgi gösteren engellilerin coşkusuna ve duygu dolu anlarına sahne oldu. Yeni albümündeki şarkılarını engelliler ve aileleri için seslendiren sanatçı,   şarkı söylediği sırada sahneye çıkan engellilerin hepsiyle tek tek ilgilendi. Engellilerin bütün şarkılarına eşlik etmesi karşısında çok duygulandığını belirten  Kekilli, “Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz” şarkısını söylemeden önce salonda bulunan engelli gençleri sahneye çıkardı. Orkestrasındaki enstrümanların her birini engelli çocuklara veren ve şarkının müziğini onların çalmasını isteyen Kekilli;  “Görüyorsunuz, hiçbir şey müziğe engel değil. Burası artık engelsiz sahne. Bu sahne sizin.” diyerek engelli çocuklarla birlikte şarkısını seslendirdi. Engelli hayranlarının ve ailelerinin alkışlarına boğulan sanatçı, program sonunda hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.    ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi Engeliler Haftası için çok özel Program düzenledi. Engelliler Haftası’nı hep birlikte kutladık

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM)’in Engelliler Haftası münasebetiyle 15 Mayıs Çarşamba günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde Engelliler Haftası Özel Etkinliği düzenledi. Belediye Başkanı Murat Aydın’ın da katıldığı özel etkinlikte engelliler ve aileleri keyifli dakikalar geçirdi. 
 
Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde AKDEM Engelliler Birimi El Sanatları Atölyesi öğrencilerinin hazırladığı çalışmalardan oluşan bir sergi açılışıyla başlayan Engelliler Haftası Özel Etkinliği daha sonra kültür merkezi sahnesinde gerçekleşen Engelliler Birimi Ritim Grubu’nun gösterisiyle devam etti.

Engelliler Haftası Özel Etkinliği’nde sahne alan sanatçı Murat Kekilli’nin şarkılarıyla devam eden program, sanatçıya büyük ilgi gösteren engellilerin coşkusuna ve duygu dolu anlarına sahne oldu.

Yeni albümündeki şarkılarını engelliler ve aileleri için seslendiren sanatçı,   şarkı söylediği sırada sahneye çıkan engellilerin hepsiyle tek tek ilgilendi. Engellilerin bütün şarkılarına eşlik etmesi karşısında çok duygulandığını belirten  Kekilli, “Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz” şarkısını söylemeden önce salonda bulunan engelli gençleri sahneye çıkardı. Orkestrasındaki enstrümanların her birini engelli çocuklara veren ve şarkının müziğini onların çalmasını isteyen Kekilli;  “Görüyorsunuz, hiçbir şey müziğe engel değil. Burası artık engelsiz sahne. Bu sahne sizin.” diyerek engelli çocuklarla birlikte şarkısını seslendirdi.
Engelli hayranlarının ve ailelerinin alkışlarına boğulan sanatçı, program sonunda hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. 
 
ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.