SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnuspor'un en zor maçı

SPOR 01.05.2012 - 19:04, Güncelleme: 01.05.2012 - 19:04
 

Zeytinburnuspor'un en zor maçı

Cumartesi günü saat 15’de Silivri Stadı’nda Bağcılarspor ile Bölgesel Amatör Ligde kalabilmek adına baraj maçı oynanacak olan Zeytinburnuspor, bu maç için son antrenmanını gerçekleştirdi.

Zeytinburnuspor Asbaşkanı Yalçın Ulutürk, “sahaya aslanlar gibi çıkıp mücadelemizi verip hak ettiğimiz üç puanı alıp ligde kalacağız dedi.Bağcılarspor ile Bölgesel Amatör Ligde kalma mücadelesi verecek olan Zeytinburnuspor Çantaköy’de bulunan Eser Otelde kampa girdi. Dün maç öncesi son idmanını teknik sorumlusu Tolga Yüksek nezaretinde yapan takımda moraller yerinde Zeytinburnuspor Asbaşkanı Yalçın Ulutürk maç öncesi yaptığı açıklamasında; “Biz Zeytinburnu olarak centilmence bir mücadelenin olacağına inancımız yüksektir. Dileğimiz kalplerin kırılmamasından yana yoksa maçı almışız almamışız o kadar da önemli değil. Biz kendi gücümüzün farkındayız. Oyuncularımızın hemen hepsi bu maçın ne denli önemli olduğunun farkında ve bu doğrultuda çalışmalarına devam etmektedirler. Biz Zeytinburnu olarak sahaya aslanlar gibi çıkıp mücadelemizi verip hak ettiğimiz üç puanı alıp ligde kalmak niyetindeyiz” dedi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-YEREL FUTBOL-ENGİN AKIN
Cumartesi günü saat 15’de Silivri Stadı’nda Bağcılarspor ile Bölgesel Amatör Ligde kalabilmek adına baraj maçı oynanacak olan Zeytinburnuspor, bu maç için son antrenmanını gerçekleştirdi.
Zeytinburnuspor Asbaşkanı Yalçın Ulutürk, “sahaya aslanlar gibi çıkıp mücadelemizi verip hak ettiğimiz üç puanı alıp ligde kalacağız dedi.Bağcılarspor ile Bölgesel Amatör Ligde kalma mücadelesi verecek olan Zeytinburnuspor Çantaköy’de bulunan Eser Otelde kampa girdi. Dün maç öncesi son idmanını teknik sorumlusu Tolga Yüksek nezaretinde yapan takımda moraller yerinde

Zeytinburnuspor Asbaşkanı Yalçın Ulutürk maç öncesi yaptığı açıklamasında; “Biz Zeytinburnu olarak centilmence bir mücadelenin olacağına inancımız yüksektir. Dileğimiz kalplerin kırılmamasından yana yoksa maçı almışız almamışız o kadar da önemli değil. Biz kendi gücümüzün farkındayız. Oyuncularımızın hemen hepsi bu maçın ne denli önemli olduğunun farkında ve bu doğrultuda çalışmalarına devam etmektedirler. Biz Zeytinburnu olarak sahaya aslanlar gibi çıkıp mücadelemizi verip hak ettiğimiz üç puanı alıp ligde kalmak niyetindeyiz” dedi.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-YEREL FUTBOL-ENGİN AKIN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.