SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nun Huzuru Masaya Yatırıldı

GÜNDEM 09.12.2021 - 13:54, Güncelleme: 10.12.2021 - 10:20
 

Zeytinburnu’nun Huzuru Masaya Yatırıldı

Zeytinburnu 2021 Yılı Huzur Toplantısı düzenlendi. İlçe Emniyet Genel Müdürlüğünde yapılan toplantıya Belediye Başkanı İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Emniyet Müdürü Murat Yıldırım katıldı.

İlçede huzuru sağlamak, polis ile vatandaş arasındaki ilişkileri geliştirmek, ilçenin huzur ve güvenliğine yönelik görüş ve önerilerinin alınması amacıyla düzenlenen Huzur Toplantısı, İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapıldı. Toplantı; İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, mahalle muhtarları, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, oda başkanları ve temsilcileri, kurum müdürleri, STK başkanları ve temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda İlçe Emniyet Müdürü, yapılan çalışmalara dair istatistiksel verileri paylaştı.  Konuşmasında Zeytinburnu açısından olumlu bir tablo olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, “Zeytinburnu’nun İstanbul’un huzurlu ilçelerinden biri olduğunu vurguladı.  Yapılan istatistiklere göre ilçemizde suçluların yakalanma ve suçların aydınlanma oranı diğer ilçelere kıyasla oldukça yüksek. İlçemizin daha da huzurlu olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada ilettiğiniz her konu bizim için önemli. Destekleriniz için teşekkür ederim.” dedi. Belediye Başkanı Ömer Arısoy toplantıda yaptığı konuşmada çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Teşkilatı’na teşekkür ederek, “Zeytinburnu’muz Anadolu’nun ruhunu yaşayan güzel ve güzide bir ilçe. İlçemizin huzurunu çok önemsiyor ve bu konuda emniyet teşkilatımıza belediye olarak destek veriyoruz. Sadece son iki yılda 226 yeni güvenlik kamerası taktık. Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezimizi aktif hale getirdik 7/24 görev başında. Yeni Emniyet Müdürlüğü binamız yakında bitiyoruz. Güzide ilçemizin güvenliği için her noktada görev yapan bekçilerimizin, polis memuru kardeşlerimizin yaptığı çalışmalar çok kıymetli. Tek bir suçun gerçekleşmemesi için özveriyle çalışan emniyet mensubu kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi. İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney konuşmasında, “Huzurun olduğu takdirde hayatın çok daha yaşanabilir olduğunu biliyoruz. Bu açıdan en önemli ve vazgeçilmez kamu hizmeti; emniyet ve güvenlik hizmetleridir. Anadolu’nun her noktasından kıymetli insanların bulunduğu bu ilçeye, böyle kıymetli belediye başkanı ile görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Emniyet Müdürümüzün belirttiği üzere ilçemizde çok sıkıntılı bir tablonun olmadığını görmekteyiz. Ancak her halde ve her konuda çalışmalarımızı artıracağız.” şeklinde ifadelere yer verdi. Toplantı, katılımcıların soru ve önerilerinin dinlenmesiyle sonlandı.
Zeytinburnu 2021 Yılı Huzur Toplantısı düzenlendi. İlçe Emniyet Genel Müdürlüğünde yapılan toplantıya Belediye Başkanı İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Emniyet Müdürü Murat Yıldırım katıldı.

İlçede huzuru sağlamak, polis ile vatandaş arasındaki ilişkileri geliştirmek, ilçenin huzur ve güvenliğine yönelik görüş ve önerilerinin alınması amacıyla düzenlenen Huzur Toplantısı, İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapıldı. Toplantı; İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, mahalle muhtarları, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, oda başkanları ve temsilcileri, kurum müdürleri, STK başkanları ve temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda İlçe Emniyet Müdürü, yapılan çalışmalara dair istatistiksel verileri paylaştı.  Konuşmasında Zeytinburnu açısından olumlu bir tablo olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, “Zeytinburnu’nun İstanbul’un huzurlu ilçelerinden biri olduğunu vurguladı.  Yapılan istatistiklere göre ilçemizde suçluların yakalanma ve suçların aydınlanma oranı diğer ilçelere kıyasla oldukça yüksek. İlçemizin daha da huzurlu olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada ilettiğiniz her konu bizim için önemli. Destekleriniz için teşekkür ederim.” dedi.

Belediye Başkanı Ömer Arısoy toplantıda yaptığı konuşmada çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Teşkilatı’na teşekkür ederek, “Zeytinburnu’muz Anadolu’nun ruhunu yaşayan güzel ve güzide bir ilçe. İlçemizin huzurunu çok önemsiyor ve bu konuda emniyet teşkilatımıza belediye olarak destek veriyoruz. Sadece son iki yılda 226 yeni güvenlik kamerası taktık. Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezimizi aktif hale getirdik 7/24 görev başında. Yeni Emniyet Müdürlüğü binamız yakında bitiyoruz. Güzide ilçemizin güvenliği için her noktada görev yapan bekçilerimizin, polis memuru kardeşlerimizin yaptığı çalışmalar çok kıymetli. Tek bir suçun gerçekleşmemesi için özveriyle çalışan emniyet mensubu kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney konuşmasında, “Huzurun olduğu takdirde hayatın çok daha yaşanabilir olduğunu biliyoruz. Bu açıdan en önemli ve vazgeçilmez kamu hizmeti; emniyet ve güvenlik hizmetleridir. Anadolu’nun her noktasından kıymetli insanların bulunduğu bu ilçeye, böyle kıymetli belediye başkanı ile görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Emniyet Müdürümüzün belirttiği üzere ilçemizde çok sıkıntılı bir tablonun olmadığını görmekteyiz. Ancak her halde ve her konuda çalışmalarımızı artıracağız.” şeklinde ifadelere yer verdi. Toplantı, katılımcıların soru ve önerilerinin dinlenmesiyle sonlandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.