SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nun Gururu Irmak Sporumuz Play Off'ta 

05.02.2019 - 21:23, Güncelleme: 05.02.2019 - 21:23
 

Zeytinburnu’nun Gururu Irmak Sporumuz Play Off'ta 

Zeytinburnu’muzun gururu, Süper Amatördeki temsilcisi Irmak spor 4.grupta verdiği şampiyonluk mücadelesinde son maçta Beykozspor’u deplasman 5-1 yenerek Play Off'a kalmayı garantiledi

Zeytinburnu’muzun gururu, Süper Amatördeki temsilcisi Irmak spor 4.grupta kıyasıya bir mücadele verdiler. Sezon boyunca oynadıkları 22 maçta 14 Galibiyet 4 Beraberlik, 4 Mağlubiyet ile toplam 46 puan toplayarak Lider Atlasspor’un arkasından Grup İkincisi olarak Cahit keslerin öğrencileri son hafta maçında da Rakibi Beykoz 1908 futbol takımını deplasmanda 5-1 gibi Farklı bir skorla devirerek 1 yıl aradan sonra adını tekrar Play Off'lara yazdırmayı başardı. Beykoz temsilcisinin cezası nedeniyle Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadında oynanan karşılaşmayı Serkan Ergün, Erdinç Zengi ve İbrahim Tokuç yönetti. Irmaksporun gollerini Hakan (2), Mahsun.. Abdullah ve Ömer Faruk attı. Beykoz golünü ise Irmaksporlu futbolcu Tayfun kendi kalesine gönderdi. Irmakspor puanını 46'ya yükseltirken, Atlasspor ile puanlarını eşitledi. İkili averaj dolayısıyla ikinci sırada kalan Zeytinburnu temsilcisi Klasman Grubuna kaldı.  Kulüp Başkanı Cenap Altıok, Başta Cahit Kesler Hocamız olmak üzere Play Off’a kalarak bir yıl aradan sonra BAL Liginin kapısını aralayan tüm futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Geçen yıl talihsiz bir şeklide iyi bir sezonun ardından Play Off’ta elenmiştik. İnşallah bu yıl bu tekrar etmeyecek. Hak edenler kazanacak ve oynayacağız Play Off maçları sonucunda Zeytinburnu’muza yeni bir gurur yaşatarak İlçemizi BAL Liginde temsil eden tek takım olacağız dedi.  Irmak Spor Teknik Direktörü Cahit Kesler sezon boyunca büyük mücadele vererek iyi bir sonuç elde eden öğürenlerini tebrik etti. Kesler, Play Off öncesi takımıza Başkanımız Cenap Altıok 3 takviye birden yaptı. Paşabahçe’den kaleci Cem Altınok, Batı Trakya’dan Fırat, Merter’den de Burak Tekin Alaçatı’yı renklerimize bağladık. Yeni transferlerden Ulaş Ali Çelik stoper, Fırat ortasaha, Burak Tekin ile yine orta sahayı güçlendirdik. İnşallah yeni transferlerimizde bizlere çok daha fazla güç ve enerji katacaklar. Bu sezon geçen yıl yaşadığımız talihsizlikleri yaşamadan iyi skorlar ile BAL Ligine çıkacağız dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ    
Zeytinburnu’muzun gururu, Süper Amatördeki temsilcisi Irmak spor 4.grupta verdiği şampiyonluk mücadelesinde son maçta Beykozspor’u deplasman 5-1 yenerek Play Off'a kalmayı garantiledi

Zeytinburnu’muzun gururu, Süper Amatördeki temsilcisi Irmak spor 4.grupta kıyasıya bir mücadele verdiler. Sezon boyunca oynadıkları 22 maçta 14 Galibiyet 4 Beraberlik, 4 Mağlubiyet ile toplam 46 puan toplayarak Lider Atlasspor’un arkasından Grup İkincisi olarak Cahit keslerin öğrencileri son hafta maçında da Rakibi Beykoz 1908 futbol takımını deplasmanda 5-1 gibi Farklı bir skorla devirerek 1 yıl aradan sonra adını tekrar Play Off'lara yazdırmayı başardı.

Beykoz temsilcisinin cezası nedeniyle Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadında oynanan karşılaşmayı Serkan Ergün, Erdinç Zengi ve İbrahim Tokuç yönetti. Irmaksporun gollerini Hakan (2), Mahsun.. Abdullah ve Ömer Faruk attı. Beykoz golünü ise Irmaksporlu futbolcu Tayfun kendi kalesine gönderdi. Irmakspor puanını 46'ya yükseltirken, Atlasspor ile puanlarını eşitledi. İkili averaj dolayısıyla ikinci sırada kalan Zeytinburnu temsilcisi Klasman Grubuna kaldı. 

Kulüp Başkanı Cenap Altıok, Başta Cahit Kesler Hocamız olmak üzere Play Off’a kalarak bir yıl aradan sonra BAL Liginin kapısını aralayan tüm futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Geçen yıl talihsiz bir şeklide iyi bir sezonun ardından Play Off’ta elenmiştik. İnşallah bu yıl bu tekrar etmeyecek. Hak edenler kazanacak ve oynayacağız Play Off maçları sonucunda Zeytinburnu’muza yeni bir gurur yaşatarak İlçemizi BAL Liginde temsil eden tek takım olacağız dedi. 

Irmak Spor Teknik Direktörü Cahit Kesler sezon boyunca büyük mücadele vererek iyi bir sonuç elde eden öğürenlerini tebrik etti. Kesler, Play Off öncesi takımıza Başkanımız Cenap Altıok 3 takviye birden yaptı. Paşabahçe’den kaleci Cem Altınok, Batı Trakya’dan Fırat, Merter’den de Burak Tekin Alaçatı’yı renklerimize bağladık. Yeni transferlerden Ulaş Ali Çelik stoper, Fırat ortasaha, Burak Tekin ile yine orta sahayı güçlendirdik. İnşallah yeni transferlerimizde bizlere çok daha fazla güç ve enerji katacaklar. Bu sezon geçen yıl yaşadığımız talihsizlikleri yaşamadan iyi skorlar ile BAL Ligine çıkacağız dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.