SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nun Göbeğine Hilton Oteli

KÜLTÜR 27.05.2015 - 13:32, Güncelleme: 27.05.2015 - 13:32
 

Zeytinburnu’nun Göbeğine Hilton Oteli

Zeytinburnu’nda tarihi surların yanı başına Behçetoğlulları tarafından Hilton Oteli inşa ediliyor.

2007 Yılında Sur Tecrit Bandı ilan edilen ve koruma alanı içine alınan Tarihi Surların hemen yanı başında 16/9 Projesine yakın bir mesafede hayata geçirilen proje Zeytinburnu Stadının alt kısmında anayol üzerinde adeta Zeytinburnu’nun göbeğinde yükseliyor. 30 Bin Metrekare bir arsa üzerinde 12.000 m2’lik inşaat alanına sahip olan Hampton By Hilton otel, İstanbul’un ulaşım olarak en merkezi yerlerinden biri olan, Zeytinburnu-Kazlıçeşme’de Marmaray’ı yanı başında inşa edilmektedir. Hampton By Hilton Oteli, 162  odalı proje, kojenerasyon  sistemi, Türkiye’de ilk defa otelde kullanılan siyah su arıtma sistemi ile LEED Platin adayıdır. Anahtar teslimi Bry Yapı End. Dan. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilen proje Mart 2015 tarihinde başladı. Bir yıl için Mart 2016’da tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak.  Zeytinburnu Merkezine ulaşımı sağlayan anayol üzerine inşa edilen Hilton Otelinin ilçemizin trafiği açısında çok büyük sorun oluşturulacağı şimdiden söylenebilir. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu’nda tarihi surların yanı başına Behçetoğlulları tarafından Hilton Oteli inşa ediliyor.

2007 Yılında Sur Tecrit Bandı ilan edilen ve koruma alanı içine alınan Tarihi Surların hemen yanı başında 16/9 Projesine yakın bir mesafede hayata geçirilen proje Zeytinburnu Stadının alt kısmında anayol üzerinde adeta Zeytinburnu’nun göbeğinde yükseliyor. 30 Bin Metrekare bir arsa üzerinde 12.000 m2’lik inşaat alanına sahip olan Hampton By Hilton otel, İstanbul’un ulaşım olarak en merkezi yerlerinden biri olan, Zeytinburnu-Kazlıçeşme’de Marmaray’ı yanı başında inşa edilmektedir.

Hampton By Hilton Oteli, 162  odalı proje, kojenerasyon  sistemi, Türkiye’de ilk defa otelde kullanılan siyah su arıtma sistemi ile LEED Platin adayıdır. Anahtar teslimi Bry Yapı End. Dan. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilen proje Mart 2015 tarihinde başladı. Bir yıl için Mart 2016’da tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak.  Zeytinburnu Merkezine ulaşımı sağlayan anayol üzerine inşa edilen Hilton Otelinin ilçemizin trafiği açısında çok büyük sorun oluşturulacağı şimdiden söylenebilir.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.