SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

'Zeytinburnu'nu Daha Güzel, Daha Aydınlık İnsanların Şehri Haline Getireceğiz'

GÜNDEM 25.02.2019 - 11:54, Güncelleme: 25.02.2019 - 11:54
 

'Zeytinburnu'nu Daha Güzel, Daha Aydınlık İnsanların Şehri Haline Getireceğiz'

Yerel seçimler öncesi sivil toplum kuruluşlarıyla buluşan AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, "Zeytinburnu'nu daha güzel, daha aydınlık insanların şehri haline getireceğiz.

31 Mart yerel seçimleri öncesi yürüttüğü kampanya ve projeleriyle dikkat çeken AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine hız kazandırdı. Arısoy, Tirebolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğin'de, Kovanpınarlı vatandaşlarla kahvaltıda buluştuktan sonra AK Parti İlçe Başkanlığı'nda meclis üyesi adaylarıyla seçim çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısına katıldı. -AK Parti Zeytinburnu Adayı Arısoy, Seyitnizam Mahallesi'nde Bitlis, Sason ve Muş dernekleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Programın düzenlenmesinde emeği geçen Batman Sasonlular Dernek Başkanı Şemsettin Söylemez, Ömer Arısoy'u Zeytinburnu'nda aday gösterdiği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Dernek başkanları ve vatandaşlar 31 Mart yerel seçimleri öncesi Arısoy'a destek sözü verdi. 7 gün 24 saat Zeytinburnuluların kalplerine girmeye çalışacağını ifade eden Arısoy, "25 başlık altında başlamış ve başlatılacak projelerimizi açıkladık. Tramvay yolunun İBB ile birlikte yer altına alınmasından Zeytinburnu'nda otopark ihtiyacının karşılanması için çalışılmış, projelendirilmiş otopark projeleriyle, Zeytinburnu stadyumumuzla, yeni taziye evimizle, millet bahçemizle hep birlikte Zeytinburnu'nu daha güzel daha aydınlık insanların şehri haline getireceğiz. Bundan hiç kuşkunuz olmasın" dedi. Arısoy, Tokat İli Zile İlçesi Kışla Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneğini ziyaret ederek vatandaşların sorularını yanıtladı. Hayalindeki Zeytinburnu'nu anlatan Arısoy, vatandaşlardan dua ve destek talep etti ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Yerel seçimler öncesi sivil toplum kuruluşlarıyla buluşan AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, "Zeytinburnu'nu daha güzel, daha aydınlık insanların şehri haline getireceğiz.

31 Mart yerel seçimleri öncesi yürüttüğü kampanya ve projeleriyle dikkat çeken AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine hız kazandırdı. Arısoy, Tirebolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğin'de, Kovanpınarlı vatandaşlarla kahvaltıda buluştuktan sonra AK Parti İlçe Başkanlığı'nda meclis üyesi adaylarıyla seçim çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısına katıldı.

-AK Parti Zeytinburnu Adayı Arısoy, Seyitnizam Mahallesi'nde Bitlis, Sason ve Muş dernekleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Programın düzenlenmesinde emeği geçen Batman Sasonlular Dernek Başkanı Şemsettin Söylemez, Ömer Arısoy'u Zeytinburnu'nda aday gösterdiği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Dernek başkanları ve vatandaşlar 31 Mart yerel seçimleri öncesi Arısoy'a destek sözü verdi.

7 gün 24 saat Zeytinburnuluların kalplerine girmeye çalışacağını ifade eden Arısoy, "25 başlık altında başlamış ve başlatılacak projelerimizi açıkladık. Tramvay yolunun İBB ile birlikte yer altına alınmasından Zeytinburnu'nda otopark ihtiyacının karşılanması için çalışılmış, projelendirilmiş otopark projeleriyle, Zeytinburnu stadyumumuzla, yeni taziye evimizle, millet bahçemizle hep birlikte Zeytinburnu'nu daha güzel daha aydınlık insanların şehri haline getireceğiz. Bundan hiç kuşkunuz olmasın" dedi.

Arısoy, Tokat İli Zile İlçesi Kışla Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneğini ziyaret ederek vatandaşların sorularını yanıtladı. Hayalindeki Zeytinburnu'nu anlatan Arısoy, vatandaşlardan dua ve destek talep etti

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.