SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nu Beykoz Hattında korkunç işkence

KÜLTÜR 13.03.2020 - 10:54, Güncelleme: 13.03.2020 - 10:54
 

Zeytinburnu’nu Beykoz Hattında korkunç işkence

Zeytinburnu’ndan kaçırdıkları Afgan uyruklu vatandaşa elektrikle işkence yaparak kayda alan ve gencin ailesinden fidye isteyen 2 şüphelinin çektiği görüntüler ortaya çıktı.

Polisin başarılı operasyonu ile Afgan genç kurtarılırken 2 zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Gözleri, elleri ve ayakları bağlanan Afganistan uyruklu bir kişiye elektrikle işkence yapan ve görüntüleri ailesine gönderen fidyeciler, polisin operasyonuyla yakalandı. İŞKENCE YAPIP AİLESİNDEN FİDYE İSTEMİŞLER Gümüşhane'de polise başvuran Afganistan uyruklu S.F.K. İstanbul'da yaşayan 21 yaşındaki Mustafa Samimi'nin kaçırıldığını ve zorla tutulduğu söyleyerek yardım istedi. Kaçırılan kişinin annesinin kendisini aradığını söyleyen S.F.K "Annesine elleri ve ayakları bağlanmış elektrik verilerek işkence yapılmış görüntülerini atıp 2 bin dolar fidye istemişler. Annesi beni arayarak yardım istedi" dedi. POLİS HAREKETE GEÇTİ Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri harekete geçti. Gasp Büro Amirliğine bağlı dedektifler yaptıkları çalışmada kaçırılan Mustafa Samimi'nin son olarak arkadaşı Ziyaubdin A. ile Kartal bölgesinde buluştuğunu ardından ikilinin Beykoz bölgesine geçtiklerini belirledi. Yapılan çalışmalar sonucu Mustafa Samimi'nin, Ziyaubdin A'nın evinde zorla tutulduğu tespit edildi. Polisin Beykoz'da bulunan bir eve yaptığı baskında elleri ve ayakları bağlı bir şekilde evde tutulan Mustafa Samimi'yi kurtardı. Afgan genci kaçıran Ziyaubdin A. ile Rustani E. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İŞKENCE VİDEOSU VİCDANLARI SIZLATTI Polisin başarılı operasyonuyla Afgan genç kurtarılırken şüphelilerin Mustafa Samimi'nin annesine fidye isterken attıkları işkence videosu da ortaya çıktı. Videoda Mustafa Samimi'nin elleri ve ayakları bağlı bir şekilde bir yatakta oturduğu ve Mustafa Samimi'nin ayaklarına elektrik kablosu bağlandığı görüldü. Video sırasında şüphelilerin bir ara Mustafa Samimi'ye elektrikle işkence ettikleri görüntüler izleyenlerin içini sızlattı HABER MERKEZİ
Zeytinburnu’ndan kaçırdıkları Afgan uyruklu vatandaşa elektrikle işkence yaparak kayda alan ve gencin ailesinden fidye isteyen 2 şüphelinin çektiği görüntüler ortaya çıktı.

Polisin başarılı operasyonu ile Afgan genç kurtarılırken 2 zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Gözleri, elleri ve ayakları bağlanan Afganistan uyruklu bir kişiye elektrikle işkence yapan ve görüntüleri ailesine gönderen fidyeciler, polisin operasyonuyla yakalandı.

İŞKENCE YAPIP AİLESİNDEN FİDYE İSTEMİŞLER

Gümüşhane'de polise başvuran Afganistan uyruklu S.F.K. İstanbul'da yaşayan 21 yaşındaki Mustafa Samimi'nin kaçırıldığını ve zorla tutulduğu söyleyerek yardım istedi. Kaçırılan kişinin annesinin kendisini aradığını söyleyen S.F.K "Annesine elleri ve ayakları bağlanmış elektrik verilerek işkence yapılmış görüntülerini atıp 2 bin dolar fidye istemişler. Annesi beni arayarak yardım istedi" dedi.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri harekete geçti. Gasp Büro Amirliğine bağlı dedektifler yaptıkları çalışmada kaçırılan Mustafa Samimi'nin son olarak arkadaşı Ziyaubdin A. ile Kartal bölgesinde buluştuğunu ardından ikilinin Beykoz bölgesine geçtiklerini belirledi. Yapılan çalışmalar sonucu Mustafa Samimi'nin, Ziyaubdin A'nın evinde zorla tutulduğu tespit edildi. Polisin Beykoz'da bulunan bir eve yaptığı baskında elleri ve ayakları bağlı bir şekilde evde tutulan Mustafa Samimi'yi kurtardı. Afgan genci kaçıran Ziyaubdin A. ile Rustani E. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İŞKENCE VİDEOSU VİCDANLARI SIZLATTI

Polisin başarılı operasyonuyla Afgan genç kurtarılırken şüphelilerin Mustafa Samimi'nin annesine fidye isterken attıkları işkence videosu da ortaya çıktı. Videoda Mustafa Samimi'nin elleri ve ayakları bağlı bir şekilde bir yatakta oturduğu ve Mustafa Samimi'nin ayaklarına elektrik kablosu bağlandığı görüldü. Video sırasında şüphelilerin bir ara Mustafa Samimi'ye elektrikle işkence ettikleri görüntüler izleyenlerin içini sızlattı

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.