SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’ndan Siirt’e kardeşlik köprüsü

KÜLTÜR 06.08.2017 - 22:43, Güncelleme: 06.08.2017 - 22:43
 

Zeytinburnu’ndan Siirt’e kardeşlik köprüsü

Zeytinburnu Belediyesi ile Kurtalan Kaymakamı Musa Üçgül'ün görevlendirildiği Kayabağlar Belediyesi arasında kardeş belediye protokolü imzalandı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve beraberinde Başkan Yrd. Zafer Alsac, Meclis üyesi Yunus Gülmek, Kayabağlar Beldesini ziyaret etti. Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Musa Üçgül'ü makamında ziyaret eden Aydın ve beraberindekiler kardeş belediye projesi kapsamında yapılacak çalışmaları değerlendirdi. Daha sonra belde merkezinde vatandaşlarla sohbet eden Aydın, beldenin daha yaşanabilir bir yer haline getirilmesi için kent meydanı ve oyun parkı gibi bazı projeleri üstleneceklerini kaydetti. Üçgül, ziyaretten dolayı Aydın ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Başkan Murat Aydın’dan teşekkür İki gün boyunca Siirt'teydik. Kardeş belediyemiz Kayabağlar'ı ziyaret ettik, Siirtli kardeşlerimize misafir olduk, gönlümüzü birbirimize açtık. Topraklarımız çok güzel, insanlarımız çok cömert. Allah bu vatanı bölmek isteyenlere, bu gönlü güzel insanlarımızın huzuruna kast edenlere fırsat vermesin. Gezimiz boyunca bizlere eşlik eden Siirt Valimiz Ali Fuat Atik'e, Belediye Başkanımız Ceyhun Dilşad'a, Emniyet Müdürümüz Mustafa Tokyay'a, Vali Yardımcısı ve Tillo Kaymakamımız Bünyamin Kuş'a, AK Parti Siirt İl Başkanımız Fuat Özgür Çalapkulu'na, Kurtalan Kaymakamı ve Kayabağlar Belediye Başkanımız Musa Üçgül'e, Tillo Belediye Başkanımız ¡dham Aydın'a, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanımız Faris Akgül'e, AK Parti Kayabağlar Belde Başkanımız Kamuran Sevgili'yeve özellikle bizleri ailelerinden biriymiş gibi ağırlayan Siirtli kardeşlerimize çok teşekkür ederim. Biz gönlümüzü birbirimize böyle açtığımız ve birlik olduğumuz müddetçe kimse sırtımızı yere getiremeyecektir. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi ile Kurtalan Kaymakamı Musa Üçgül'ün görevlendirildiği Kayabağlar Belediyesi arasında kardeş belediye protokolü imzalandı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve beraberinde Başkan Yrd. Zafer Alsac, Meclis üyesi Yunus Gülmek, Kayabağlar Beldesini ziyaret etti. Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Musa Üçgül'ü makamında ziyaret eden Aydın ve beraberindekiler kardeş belediye projesi kapsamında yapılacak çalışmaları değerlendirdi.
Daha sonra belde merkezinde vatandaşlarla sohbet eden Aydın, beldenin daha yaşanabilir bir yer haline getirilmesi için kent meydanı ve oyun parkı gibi bazı projeleri üstleneceklerini kaydetti. Üçgül, ziyaretten dolayı Aydın ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Başkan Murat Aydın’dan teşekkür

İki gün boyunca Siirt'teydik. Kardeş belediyemiz Kayabağlar'ı ziyaret ettik, Siirtli kardeşlerimize misafir olduk, gönlümüzü birbirimize açtık. Topraklarımız çok güzel, insanlarımız çok cömert. Allah bu vatanı bölmek isteyenlere, bu gönlü güzel insanlarımızın huzuruna kast edenlere fırsat vermesin. Gezimiz boyunca bizlere eşlik eden Siirt Valimiz Ali Fuat Atik'e, Belediye Başkanımız Ceyhun Dilşad'a, Emniyet Müdürümüz Mustafa Tokyay'a, Vali Yardımcısı ve Tillo Kaymakamımız Bünyamin Kuş'a, AK Parti Siirt İl Başkanımız Fuat Özgür Çalapkulu'na, Kurtalan Kaymakamı ve Kayabağlar Belediye Başkanımız Musa Üçgül'e, Tillo Belediye Başkanımız ¡dham Aydın'a, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanımız Faris Akgül'e, AK Parti Kayabağlar Belde Başkanımız Kamuran Sevgili'yeve özellikle bizleri ailelerinden biriymiş gibi ağırlayan Siirtli kardeşlerimize çok teşekkür ederim. Biz gönlümüzü birbirimize böyle açtığımız ve birlik olduğumuz müddetçe kimse sırtımızı yere getiremeyecektir.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.