SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’ndan Depremzedelere Yardım

KÜLTÜR 10.02.2020 - 22:14, Güncelleme: 10.02.2020 - 22:14
 

Zeytinburnu’ndan Depremzedelere Yardım

Zeytinburnu Belediyesi 24 Ocak tarihinde Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem nedeniyle depremzedelere yardım tırı gönderdi. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, 24 Ocak tarihinde Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem nedeniyle İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve İstanbul Valiliği koordinasyonunda Zeytinburnu Belediyesi tarından hazırlanan yardım tırını bugün depremzedelere gönderiyoruz. Yaşanan deprem felaketi sebebiyle tüm ülkemizin başı sağ olsun. Oradaki vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca Van Bahçesaray'da gerçekleşen çığ felaketi sonucunda rahmetli olan vatandaşlarımıza, arama kurtarma faaliyetleri kapsamında şehit olan güvenlik güçlerimize yüce Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ocak ve Şubat aylarında maalesef ciddi felaketler yaşıyoruz. İstanbul'da uçak kazasında ölen kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımızı da acil şifalar diliyoruz. İdlip’te şehit olan askerlimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim bir kaz daha ülkemizi belalardan uzak tutsun dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi 24 Ocak tarihinde Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem nedeniyle depremzedelere yardım tırı gönderdi. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, 24 Ocak tarihinde Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem nedeniyle İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve İstanbul Valiliği koordinasyonunda Zeytinburnu Belediyesi tarından hazırlanan yardım tırını bugün depremzedelere gönderiyoruz. Yaşanan deprem felaketi sebebiyle tüm ülkemizin başı sağ olsun. Oradaki vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca Van Bahçesaray'da gerçekleşen çığ felaketi sonucunda rahmetli olan vatandaşlarımıza, arama kurtarma faaliyetleri kapsamında şehit olan güvenlik güçlerimize yüce Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ocak ve Şubat aylarında maalesef ciddi felaketler yaşıyoruz. İstanbul'da uçak kazasında ölen kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımızı da acil şifalar diliyoruz. İdlip’te şehit olan askerlimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim bir kaz daha ülkemizi belalardan uzak tutsun dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.