SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'ndaki ücretsiz kurslar

KÜLTÜR 04.01.2021 - 18:27, Güncelleme: 04.01.2021 - 18:27
 

Zeytinburnu'ndaki ücretsiz kurslar

İstanbul'daki ücretsiz kurslar İstanbulluların hem mesleki hem de sanatsal yönden gelişmesine katkı sağlıyor. İstanbul'daki ücretsiz kurs olanaklarının en fazla olduğu ilçelerden biri de Zeytinburnu. İstanbul'un diğer ilçe belediyelerinde olduğu gibi Zeytinburnu Belediyesi de bu konuda yoğun bir çaba sarf ediyor. Bunun yanında Zeytinburnu İSMEK şubeleri ve Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi de vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biri olan Zeytinburnu, ayrıca ücretsiz kurs olanakları bakımından da oldukça zengin. Zeytinburnu Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşlara bu kapsamda pek çok alternatif sunuyor. Zeytinburnu Belediyesi ücretsiz kursları kendi bünyesinde faaliyet gösteren Aile Eğitim ve Danışmanlık Birimi'nde düzenliyor. Aile Eğitim ve Danışmanlık Birimi'nde kadın-erkek, çocuk-yetişkin, bütün bireyler ücretsiz olarak çeşitli branşlarda eğitim alıyor. Aile Eğitim ve Danışmanlık Birimi, bireyin kişisel, sosyal ve duygusal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yasam boyu eğitim programları uyguluyor. Düzenlenen ücretsiz eğitim programları arasında;  kadın sağlığı eğitimi, annelik eğitimi, ergen-akran eğitimi, değerler eğitimi, Türkçe okuma-yazma kursları, pratik bilgiler kursu, işaret dili, evlilik okulu ve gebelik gibi eğitimler bulunuyor. Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi, Zeytinburnu'nda yaşayan vatandaşlara pek çok branşta eğitim veriyor. Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi'nin verdiği kurslar arasında  bilgisayar işletmenliği, dekoratif el sanatları, el dokuma, el nakışı, güzellik, kadın giysileri dikimi, makine nakışı, ön muhasebe, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, müzik, bağlama, Türk halk oyunları gibi kurslar bulunuyor. Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim görmek isteyen vatandaşlar kursiyer kayıt formunu halk eğitim merkezinden temin ederek, kurslara başvuru yapabiliyor. Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Nerede?  Adres: Veliefendi Mah. 114. Sok. No:5/1 Zeytinburnu/İSTANBUL Ayrıca mesai saatleri arasında 02125826099 numaralı telefondan bilgi alınabiliyor. Zeytinburnu'ndaki İSMEK Şubeleri Ücretsiz kurs denilince ilk akla gelen merkezlerden biri olan İSMEK, Zeytinburnu'nda yoğun bir ilgi görüyor. İSMEK'in Zeytinburnu'nda 3 tane kurs merkezi bulunuyor.
İstanbul'daki ücretsiz kurslar İstanbulluların hem mesleki hem de sanatsal yönden gelişmesine katkı sağlıyor. İstanbul'daki ücretsiz kurs olanaklarının en fazla olduğu ilçelerden biri de Zeytinburnu. İstanbul'un diğer ilçe belediyelerinde olduğu gibi Zeytinburnu Belediyesi de bu konuda yoğun bir çaba sarf ediyor. Bunun yanında Zeytinburnu İSMEK şubeleri ve Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi de vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biri olan Zeytinburnu, ayrıca ücretsiz kurs olanakları bakımından da oldukça zengin. Zeytinburnu Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşlara bu kapsamda pek çok alternatif sunuyor. Zeytinburnu Belediyesi ücretsiz kursları kendi bünyesinde faaliyet gösteren Aile Eğitim ve Danışmanlık Birimi'nde düzenliyor. Aile Eğitim ve Danışmanlık Birimi'nde kadın-erkek, çocuk-yetişkin, bütün bireyler ücretsiz olarak çeşitli branşlarda eğitim alıyor. Aile Eğitim ve Danışmanlık Birimi, bireyin kişisel, sosyal ve duygusal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yasam boyu eğitim programları uyguluyor. Düzenlenen ücretsiz eğitim programları arasında;  kadın sağlığı eğitimi, annelik eğitimi, ergen-akran eğitimi, değerler eğitimi, Türkçe okuma-yazma kursları, pratik bilgiler kursu, işaret dili, evlilik okulu ve gebelik gibi eğitimler bulunuyor.

Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi, Zeytinburnu'nda yaşayan vatandaşlara pek çok branşta eğitim veriyor. Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi'nin verdiği kurslar arasında  bilgisayar işletmenliği, dekoratif el sanatları, el dokuma, el nakışı, güzellik, kadın giysileri dikimi, makine nakışı, ön muhasebe, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, müzik, bağlama, Türk halk oyunları gibi kurslar bulunuyor. Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim görmek isteyen vatandaşlar kursiyer kayıt formunu halk eğitim merkezinden temin ederek, kurslara başvuru yapabiliyor.


Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Nerede? 

Adres: Veliefendi Mah. 114. Sok. No:5/1 Zeytinburnu/İSTANBUL

Ayrıca mesai saatleri arasında 02125826099 numaralı telefondan bilgi alınabiliyor.

Zeytinburnu'ndaki İSMEK Şubeleri

Ücretsiz kurs denilince ilk akla gelen merkezlerden biri olan İSMEK, Zeytinburnu'nda yoğun bir ilgi görüyor. İSMEK'in Zeytinburnu'nda 3 tane kurs merkezi bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.