SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’ndaki Tüm Giresunlular İftar Sofrasında buluştu

GÜNDEM 27.04.2022 - 12:55, Güncelleme: 27.04.2022 - 12:59
 

Zeytinburnu’ndaki Tüm Giresunlular İftar Sofrasında buluştu

Tüm Giresunlular Derneği Zeytinburnu’ndaki hemşerilerini iftar sofrasında buluşturdu. Ramazanın maneviyatına uygun, siyasetten uzak Derneğin merkezindeki iftar programına adeta Giresunlular akın etti. STK’ların deneyimli ismi İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Tüm Giresunlular Derneği Başkanı olan Yaşar Güner misafirlerini tek tek kapıda karşıladı.

Dernek Merkezinin hınca hınç dolduğu ve bazı davetlilerin dışarda kurulan masalarda iftar açmak zorunda kaldığı program Kuran-Kerim tilaveti ile başladı. Akşam ezanının okunmasının ardından hep birlikte oruçlar açıldı. Dernek Başkanı Yaşar Güner hemşerilerinin hepsinin aynı anda oruçlarını açması ve aksaklık yaşanması için 15 kişilik bir servis ekibi kurdu. Kavurma, Pilav, Tatlı, Peynirli ve Kahvaltı tabağından oluşan iftar menüsü gösterişten uzak ve oldukça doyurucuydu. Hep birlikte açılan oruçların ardından kürsüye selamlama konuşması için Dernek Başkanı Yaşar Güner geldi. İftar programına hiçbir siyasi parti ilçe Başkanı veya temsilcisini çağırmadıklarını sadece Giresunluları ve Siyasi Partilerdeki Hemşerilerini çağırdığını siyaseti iftar programından uzak tutmak isteğini söyledi. Başkan Güner Onlarca Öğrenciye Dernek olarak burs verdiklerini ve Yüzlerce Giresunluya da erzak yardımında bulunduklarının altını çizdi. İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Tüm Giresunlular Derneği Başkanı olan Yaşar Güner; Gurbette daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini belirterek “Mübarek bir ay’ı daha geride bırakmanın mutluluk ve huzuru içerisindeyiz. Bu maneviyat yüklü iftar sofrasında birlikte olduğumuz kardeşlerimiz, büyüklerimiz derneğimizin her daim yanında olup her türlü yardımı sağlama konusunda elini taşın altına koymasını bilenlere teşekkür ediyorum. Bugün burada yapmış olduğumuz program birlik ve beraberliğimizi daha da perçinleyerek daha büyük ve daha güzel işler ortaya koymamızda önemli bir çıkış noktası olacaktır” ifadelerine yer verdi.  Tüm Giresunlular Derneğinin iftar programına Derneğin önceki dönem Başkanları Ali Bayer, Dursun İmzalı, Fedai Özer, Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Hurşit Bekaroğlu, Önceki Dönem Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap, İBB Meclis Üyesi Fatih Aydoğan, Meclis Üyesi Hasan Ali Hayıroğlu, Eski Meclis Üyesi Ayhan Özoğlu, Dernek Genel Sekreteri Erdoğan Güner ve ilçemizdeki Giresunlular katıldı.   
Tüm Giresunlular Derneği Zeytinburnu’ndaki hemşerilerini iftar sofrasında buluşturdu. Ramazanın maneviyatına uygun, siyasetten uzak Derneğin merkezindeki iftar programına adeta Giresunlular akın etti. STK’ların deneyimli ismi İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Tüm Giresunlular Derneği Başkanı olan Yaşar Güner misafirlerini tek tek kapıda karşıladı.

Dernek Merkezinin hınca hınç dolduğu ve bazı davetlilerin dışarda kurulan masalarda iftar açmak zorunda kaldığı program Kuran-Kerim tilaveti ile başladı. Akşam ezanının okunmasının ardından hep birlikte oruçlar açıldı. Dernek Başkanı Yaşar Güner hemşerilerinin hepsinin aynı anda oruçlarını açması ve aksaklık yaşanması için 15 kişilik bir servis ekibi kurdu. Kavurma, Pilav, Tatlı, Peynirli ve Kahvaltı tabağından oluşan iftar menüsü gösterişten uzak ve oldukça doyurucuydu. Hep birlikte açılan oruçların ardından kürsüye selamlama konuşması için Dernek Başkanı Yaşar Güner geldi. İftar programına hiçbir siyasi parti ilçe Başkanı veya temsilcisini çağırmadıklarını sadece Giresunluları ve Siyasi Partilerdeki Hemşerilerini çağırdığını siyaseti iftar programından uzak tutmak isteğini söyledi. Başkan Güner Onlarca Öğrenciye Dernek olarak burs verdiklerini ve Yüzlerce Giresunluya da erzak yardımında bulunduklarının altını çizdi.

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Tüm Giresunlular Derneği Başkanı olan Yaşar Güner; Gurbette daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini belirterek “Mübarek bir ay’ı daha geride bırakmanın mutluluk ve huzuru içerisindeyiz. Bu maneviyat yüklü iftar sofrasında birlikte olduğumuz kardeşlerimiz, büyüklerimiz derneğimizin her daim yanında olup her türlü yardımı sağlama konusunda elini taşın altına koymasını bilenlere teşekkür ediyorum. Bugün burada yapmış olduğumuz program birlik ve beraberliğimizi daha da perçinleyerek daha büyük ve daha güzel işler ortaya koymamızda önemli bir çıkış noktası olacaktır” ifadelerine yer verdi. 

Tüm Giresunlular Derneğinin iftar programına Derneğin önceki dönem Başkanları Ali Bayer, Dursun İmzalı, Fedai Özer, Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Hurşit Bekaroğlu, Önceki Dönem Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap, İBB Meclis Üyesi Fatih Aydoğan, Meclis Üyesi Hasan Ali Hayıroğlu, Eski Meclis Üyesi Ayhan Özoğlu, Dernek Genel Sekreteri Erdoğan Güner ve ilçemizdeki Giresunlular katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.