SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi

KÜLTÜR 12.03.2020 - 10:52, Güncelleme: 12.03.2020 - 10:52
 

Zeytinburnu’nda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi

Zeytinburnu’nun başarılı ilçe Emniyet Müdürü Burak Bodur göreve geldiği günden bugüne uyuşturucu tacirlerine karşı amansız bir mücadele veriyor. Bu mücadele ise sonuçlarını vermeye başladı.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri bir adreste yüklü miktarda uyuşturucu bulunduğu ihbarı üzerine teknik ve fiziki takip başlattı. Bir süre teknik ve fiziki takibe alınan şahıslara karşı operasyon başladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, K.Ş’nin uyuşturucu madde ticareti yaptığı bu maddeleri kendi ikametgahında değil M.Y’nin evinde sakladığı bilgisi üzerine hem K.Ş’nin hem de M.Y’nin ev ve işyerlerine eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.  Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler operasyonda M.Y ve K.Ş’yi gözaltına aldı. Konutta yapılan aramalarda Bir pompalı tüfek ve tüfeğe ait 24 adet kartuş ve 8 Kilo 15 Gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerin Zeytinburnu İlçe Emniyetteki işlemleri sürüyor. HABER MERKEZİ  
Zeytinburnu’nun başarılı ilçe Emniyet Müdürü Burak Bodur göreve geldiği günden bugüne uyuşturucu tacirlerine karşı amansız bir mücadele veriyor. Bu mücadele ise sonuçlarını vermeye başladı.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri bir adreste yüklü miktarda uyuşturucu bulunduğu ihbarı üzerine teknik ve fiziki takip başlattı. Bir süre teknik ve fiziki takibe alınan şahıslara karşı operasyon başladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, K.Ş’nin uyuşturucu madde ticareti yaptığı bu maddeleri kendi ikametgahında değil M.Y’nin evinde sakladığı bilgisi üzerine hem K.Ş’nin hem de M.Y’nin ev ve işyerlerine eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. 

Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler operasyonda M.Y ve K.Ş’yi gözaltına aldı. Konutta yapılan aramalarda Bir pompalı tüfek ve tüfeğe ait 24 adet kartuş ve 8 Kilo 15 Gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerin Zeytinburnu İlçe Emniyetteki işlemleri sürüyor.

HABER MERKEZİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.