SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda Yaya Geçitleri Kırmızıya boyandı

GÜNDEM 01.04.2021 - 07:30, Güncelleme: 01.04.2021 - 07:30
 

Zeytinburnu'nda Yaya Geçitleri Kırmızıya boyandı

İçişleri Bakanlığı tarafından 'Yayalar Kırmızı Çizgimiz' sloganıyla başlatılan farkındalık çalışması, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Zeytinburnu ilçemizde de başladı.

İçişleri Bakanlığı'nın "Yayalar Kırmızı Çizgimizdir" uygulaması kapsamında Tuzla’da bulunan yaya geçitleri kırmızı renge boyandı. Zeytinburnu Meydanında ilçe Kaymakamlığı önündeki yaya geçidi de Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve öğrencilerin katılımıyla temsili olarak kırmızıya boyandı. İçişleri Bakanlığı tarafından 'Yayalar Kırmızı Çizgimiz' sloganıyla başlatılan farkındalık çalışması, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Zeytinburnu'nda da başladı. Farkındalık çalışması kapsamında Zeytinburnu'nda bir çok yaya geçidi kırmızıya boyandı.  Zeytinburnu Kaymakamlığı önünde bulunan yaya geçidi, etkinliğe katılanlar tarafından kırımızı renge boyandı. Ayrıca cadde üzerinde bulunan vatandaşlara yaya geçidinin önemini anlatan broşürler dağıtıldı. Etkinlik sonrasında açıklama yapan Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney ,” Kaldırımda da, yaya geçitlerinde de her zaman yaya önceliğini dikkate alan bir kent olabilmek için Zeytinburnu olarak gayret ediyoruz ve çalışacağız” dedi. Kaymakam Güney;” Daha önce öncelik yayanın” çalışmaları gerçekleştirmiştik. Bugün ise trafik ışığı bulunmayan okul geçitlerinde, yaya geçitlerine kırmızı çizgileri çekerek sürücülerimize karşı yayalarımızın haklarını bir kez daha hatırlatmak istiyoruz” dedi.
İçişleri Bakanlığı tarafından 'Yayalar Kırmızı Çizgimiz' sloganıyla başlatılan farkındalık çalışması, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Zeytinburnu ilçemizde de başladı.

İçişleri Bakanlığı'nın "Yayalar Kırmızı Çizgimizdir" uygulaması kapsamında Tuzla’da bulunan yaya geçitleri kırmızı renge boyandı.

Zeytinburnu Meydanında ilçe Kaymakamlığı önündeki yaya geçidi de Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve öğrencilerin katılımıyla temsili olarak kırmızıya boyandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 'Yayalar Kırmızı Çizgimiz' sloganıyla başlatılan farkındalık çalışması, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Zeytinburnu'nda da başladı. Farkındalık çalışması kapsamında Zeytinburnu'nda bir çok yaya geçidi kırmızıya boyandı. 

Zeytinburnu Kaymakamlığı önünde bulunan yaya geçidi, etkinliğe katılanlar tarafından kırımızı renge boyandı. Ayrıca cadde üzerinde bulunan vatandaşlara yaya geçidinin önemini anlatan broşürler dağıtıldı. Etkinlik sonrasında açıklama yapan Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney ,” Kaldırımda da, yaya geçitlerinde de her zaman yaya önceliğini dikkate alan bir kent olabilmek için Zeytinburnu olarak gayret ediyoruz ve çalışacağız” dedi.

Kaymakam Güney;” Daha önce öncelik yayanın” çalışmaları gerçekleştirmiştik. Bugün ise trafik ışığı bulunmayan okul geçitlerinde, yaya geçitlerine kırmızı çizgileri çekerek sürücülerimize karşı yayalarımızın haklarını bir kez daha hatırlatmak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.