SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda ücretsiz patates soğan dağıtımı başladı!

GÜNDEM 17.04.2021 - 19:05, Güncelleme: 17.04.2021 - 19:23
 

Zeytinburnu’nda ücretsiz patates soğan dağıtımı başladı!

Zeytinburnu Kaymakamlığı tarafından ilçe genelinde ihtiyaç sahiplerine yönelik ücretsiz patates ve soğan dağıtımına başlandı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yapılan açıklamada patates ve kuru soğanın ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılacağını duyurmasının ardından, İstanbul Valiliği koordinesinde sürdürülecek olan yardım kampanyası kapsamında Zeytinburnu’nda ücretsiz patates ve soğan dağıtımı başladı. İlk dağıtım Yeşiltepe Mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelere yapıldı.  Konuyla ilgili açıklamada bulunan Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, "Üreticilerimize destek olmak amacıyla Tarım Bakanlığı’nca temin edilen patateslerin dağıtımı yapılıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca Pendik'te belirlenen 6000 ihtiyaç sahibi aileye, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla dağıtımlara başlandı." dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu Kaymakamlığı tarafından ilçe genelinde ihtiyaç sahiplerine yönelik ücretsiz patates ve soğan dağıtımına başlandı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yapılan açıklamada patates ve kuru soğanın ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılacağını duyurmasının ardından, İstanbul Valiliği koordinesinde sürdürülecek olan yardım kampanyası kapsamında Zeytinburnu’nda ücretsiz patates ve soğan dağıtımı başladı. İlk dağıtım Yeşiltepe Mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelere yapıldı. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, "Üreticilerimize destek olmak amacıyla Tarım Bakanlığı’nca temin edilen patateslerin dağıtımı yapılıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca Pendik'te belirlenen 6000 ihtiyaç sahibi aileye, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla dağıtımlara başlandı." dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.