SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda Torbacılara Suçüstü yapıldı

KÜLTÜR 13.02.2015 - 15:17, Güncelleme: 13.02.2015 - 15:17
 

Zeytinburnu’nda Torbacılara Suçüstü yapıldı

Zeytinburnu’nda son bir ayda ilçe Emniyet Müdürü Erdem Torlak ve ekibi adeta kuş uçurmuyor. İlçe genelinde yapılan başarılı operasyonlara uyuşturucu tacirlerine adeta Zeytinburnu dar edildi. Önce Merv caddesine ardından da Turan Güneş Caddesinde torbacılar kıskıvrak suçüstü yakalandılar.

MERV CADDESİNE PUSU ATILDI Uyuşturucuya yönelik yapılan sokak çalışmaları sonucu 09.02.2015 günü Merve S. isimli şahsın UYAP sisteminde 1 adet görevi yaptırmamak için direnme ve 1 adet uyuşturucu ticareti yapma ve 2 adet uyuşturucu kullanmaktan suçlarından aranmasının olduğu anlaşılmış ve 22:00 sıralarında Merv cad üzerinde yakalanmış, şahısla birlikte üzerinden 7 adet uyuşturucu olduğu değerlendirilen hap ve 0,23 gr eroin maddesi ele geçirilmiş, çalışmaların devamında uyuşturucuyu Serkan a. isimli şahıstan temin ettiğinin değerlendirilerek yapılan çalışmada Serkan A. isimli şahıs Merv cad üzerinde pusu atılarak beklendiği esnada motosiklet ile gelen Serkan A. ve Fırat E. isimli şahıslar motosiklet ile kaçarken Merv CAD Kabatas ekmek fırını üzerinde yakalanmış; Serkan A. ın üzerinden uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 1,355 TL para çıkmış, Fırat E. şahsın iç çamaşırından ufak şeffaf poşet içinde 12,53 gr metafetamin ve ufak şeffaf poşet içinde 11,88 gr eroin ve yine 0,76 gr satışa hazır yine metafetamin 7 adet boş şeffaf poşet, 35 TL kâğıt para 27 TL bozuk para 1 adet sustalı bıçak ele geçirilmiş olup şahıslar Asayiş Büroda yapılan tahkikat sonrası çıkarıldığı mahkemece 3’ ü de tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. İKİNCİ UYGULAMA TURAN GÜNEŞ CADDESİNDE YAPILDI Zeytinburnu ilçe emniyet müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ne bağlı resmi uygulama ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmada Turan Güneş caddesi üzerinde durumundan şüphelenerek  durdurulan Abdin Ç. (uyuşturucu madde kullanmaktan kaydı var) isimli şahsın yapılan üst aramasında satışa hazır 21 parça toplam 10.31  gram gelen BONZAI maddesi ele gecirilmiş, daha sonra şahıs ile yapılan mülakatta  sahsin kullandığı araç tespit edilmiş olup araçta yapılan aramada aracın şoför kapısı cep kısmında  satışa hazır 64 parça toplam 30,16 gram gelen BONZAİ maddesi ele geçirilmiş, ayrica şahsın kullanmış olduğu bahse konu aracın iki ayrı trafikten men cezası olduğu tespit edilmiş şahıs ve toplam 85 parça halinde satışa hazır vaziyette toplam daralı 40, 47gram bonzai ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 330 TL paraya el konulmuş, Asayiş Büro Amirliğinde yapılan tahkikat sonrası Abdin Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu’nda son bir ayda ilçe Emniyet Müdürü Erdem Torlak ve ekibi adeta kuş uçurmuyor. İlçe genelinde yapılan başarılı operasyonlara uyuşturucu tacirlerine adeta Zeytinburnu dar edildi. Önce Merv caddesine ardından da Turan Güneş Caddesinde torbacılar kıskıvrak suçüstü yakalandılar.

MERV CADDESİNE PUSU ATILDI

Uyuşturucuya yönelik yapılan sokak çalışmaları sonucu 09.02.2015 günü Merve S. isimli şahsın UYAP sisteminde 1 adet görevi yaptırmamak için direnme ve 1 adet uyuşturucu ticareti yapma ve 2 adet uyuşturucu kullanmaktan suçlarından aranmasının olduğu anlaşılmış ve 22:00 sıralarında Merv cad üzerinde yakalanmış, şahısla birlikte üzerinden 7 adet uyuşturucu olduğu değerlendirilen hap ve 0,23 gr eroin maddesi ele geçirilmiş, çalışmaların devamında uyuşturucuyu Serkan a. isimli şahıstan temin ettiğinin değerlendirilerek yapılan çalışmada Serkan A. isimli şahıs Merv cad üzerinde pusu atılarak beklendiği esnada motosiklet ile gelen Serkan A. ve Fırat E. isimli şahıslar motosiklet ile kaçarken Merv CAD Kabatas ekmek fırını üzerinde yakalanmış; Serkan A. ın üzerinden uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 1,355 TL para çıkmış, Fırat E. şahsın iç çamaşırından ufak şeffaf poşet içinde 12,53 gr metafetamin ve ufak şeffaf poşet içinde 11,88 gr eroin ve yine 0,76 gr satışa hazır yine metafetamin 7 adet boş şeffaf poşet, 35 TL kâğıt para 27 TL bozuk para 1 adet sustalı bıçak ele geçirilmiş olup şahıslar Asayiş Büroda yapılan tahkikat sonrası çıkarıldığı mahkemece 3’ ü de tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

İKİNCİ UYGULAMA TURAN GÜNEŞ CADDESİNDE YAPILDI

Zeytinburnu ilçe emniyet müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ne bağlı resmi uygulama ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmada Turan Güneş caddesi üzerinde durumundan şüphelenerek  durdurulan Abdin Ç. (uyuşturucu madde kullanmaktan kaydı var) isimli şahsın yapılan üst aramasında satışa hazır 21 parça toplam 10.31  gram gelen BONZAI maddesi ele gecirilmiş, daha sonra şahıs ile yapılan mülakatta  sahsin kullandığı araç tespit edilmiş olup araçta yapılan aramada aracın şoför kapısı cep kısmında  satışa hazır 64 parça toplam 30,16 gram gelen BONZAİ maddesi ele geçirilmiş, ayrica şahsın kullanmış olduğu bahse konu aracın iki ayrı trafikten men cezası olduğu tespit edilmiş şahıs ve toplam 85 parça halinde satışa hazır vaziyette toplam daralı 40, 47gram bonzai ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 330 TL paraya el konulmuş, Asayiş Büro Amirliğinde yapılan tahkikat sonrası Abdin Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.