SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda STK’lar amirallerin bildirisine tepki gösterdi

GÜNDEM 10.04.2021 - 21:33, Güncelleme: 14.04.2021 - 22:30
 

Zeytinburnu’nda STK’lar amirallerin bildirisine tepki gösterdi

Bir grup emekli amiral geçtiğimiz günlerde yayınladığı bildiriye, Zeytinburnu’nda kendilerine Milli İrade Platformu adını veren STK’lar tepki gösterdi.

Amirallerin imzaladığı gece yarısı bildirisi ülke gündeminde ilk sıraya yerleşmiş, ve toplumun farklı kesimlerinden eleştiriler almıştı. Seyyidnizam Caminde Cuma Namazı sonrasında Zeytinburnu’nda bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, emekli amiralin gece yarısı yayınladığı ortak bildiriye tepki amaçlı bir açık hava toplantısı yaptı.  ‘Bizler Nöbetimizin Başındayız’ Okunan Bildirge "Bu aziz millet, tarihin organize ve en alçakça kalkışmalarına karşın yekvücut olup ayağa kalkmış, kendisine biçilmek istenen kefeni yırtıp atmış, kendisini tarih sahnesinin dışına atmak isteyen dahili ve harici düşmanlarına karşı bir daha asla unutamayacakları hezimetler yaşamıştır. 15 Temmuz'da verilen dersi idrak etmekten uzak olanlar bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cüretine ve hadsizliğine kalkışmışlardır. Millet iradesine karşı halen bu gibi anti demokratik girişimlerden, darbe imalı bildirilerde, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkanlardan bir sonuç alabileceğini düşünenler varsa, onlara ve tüm uzantılarına karşı buradan ilan ediyoruz. Hodri meydan. Milletimizin emrinde ve hizmetinde olmayı en yüksek rütbe, en büyük şan ve  şeref  kabul eden sivil toplum kuruluşları olarak dün olduğu gibi bugün de vatan nöbetindeyiz. Dahili ve Harici bütün bedhahlar ve onların her türlü uzantıları bilmeliler ki, bizler gerektiğinde " BİN gider Bir döneriz. Fakat ZAFERLE döneriz." Denildi.  29 Dernek ve Vakıf’ın destek verdiği Seyyidizam Camii avlusundaki basın bildirisi programı AK Parti Fatih Belediye Meclis Üyesi olan ve aynı zamanda Milli İrade Platformu Zeytinburnu Şubesinin Başkanlığını yapan Mehmet Zafer Alsac’ın öncülüğünde yapıldı. Bildiriyi Türkiye Gençlik Vakfı Teşkilat Koordinatörü - Zeytinburnu Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Buğra Ayan okudu.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
Bir grup emekli amiral geçtiğimiz günlerde yayınladığı bildiriye, Zeytinburnu’nda kendilerine Milli İrade Platformu adını veren STK’lar tepki gösterdi.

Amirallerin imzaladığı gece yarısı bildirisi ülke gündeminde ilk sıraya yerleşmiş, ve toplumun farklı kesimlerinden eleştiriler almıştı. Seyyidnizam Caminde Cuma Namazı sonrasında Zeytinburnu’nda bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, emekli amiralin gece yarısı yayınladığı ortak bildiriye tepki amaçlı bir açık hava toplantısı yaptı. 

‘Bizler Nöbetimizin Başındayız’

Okunan Bildirge "Bu aziz millet, tarihin organize ve en alçakça kalkışmalarına karşın yekvücut olup ayağa kalkmış, kendisine biçilmek istenen kefeni yırtıp atmış, kendisini tarih sahnesinin dışına atmak isteyen dahili ve harici düşmanlarına karşı bir daha asla unutamayacakları hezimetler yaşamıştır. 15 Temmuz'da verilen dersi idrak etmekten uzak olanlar bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cüretine ve hadsizliğine kalkışmışlardır. Millet iradesine karşı halen bu gibi anti demokratik girişimlerden, darbe imalı bildirilerde, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkanlardan bir sonuç alabileceğini düşünenler varsa, onlara ve tüm uzantılarına karşı buradan ilan ediyoruz. Hodri meydan. Milletimizin emrinde ve hizmetinde olmayı en yüksek rütbe, en büyük şan ve  şeref  kabul eden sivil toplum kuruluşları olarak dün olduğu gibi bugün de vatan nöbetindeyiz. Dahili ve Harici bütün bedhahlar ve onların her türlü uzantıları bilmeliler ki, bizler gerektiğinde " BİN gider Bir döneriz. Fakat ZAFERLE döneriz." Denildi. 

29 Dernek ve Vakıf’ın destek verdiği Seyyidizam Camii avlusundaki basın bildirisi programı AK Parti Fatih Belediye Meclis Üyesi olan ve aynı zamanda Milli İrade Platformu Zeytinburnu Şubesinin Başkanlığını yapan Mehmet Zafer Alsac’ın öncülüğünde yapıldı. Bildiriyi Türkiye Gençlik Vakfı Teşkilat Koordinatörü - Zeytinburnu Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Buğra Ayan okudu. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.