SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda Sağlık Şehitleri için mevlit okundu

KÜLTÜR 13.03.2021 - 19:51, Güncelleme: 21.03.2021 - 17:11
 

Zeytinburnu'nda Sağlık Şehitleri için mevlit okundu

İstanbul Valiliği koordinasyonunda, Zeytinburnu Kaymakamlığı ve ilçe Müftülüğünce, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele ederken hayatını kaybeden sağlık çalışanları ve vatandaşlar için mevlit okutuldu.

Zeytinburnu'ndaki camilerde Kovid-19 ile mücadele ederken hayatını kaybeden 33 sağlık çalışanı ve vatandaşlar için ikindi namazı öncesi düzenlenen mevlit programında, okunan hatmi şeriflerin duası yapıldı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yenidoğan Camisi'ndeki program sonrası yaptığı açıklamada, salgınla 1 yıldır tüm ülkenin mücadele ettiğini ve 33 sağlık çalışanının bu uğurda hayatını kaybettiğini söyledi. Sağlık Bakanlığının en son açıkladığı verilere göre toplam 29 bin 320 vatandaşın hayatını kaybettiğini hatırlatan Başkan Arısoy, "Yarın 14 Mart Tıp Bayramı ve sokağa çıkma kısıtlamamız var. Onun için Bugün 33 sağlık çalışanları ve bütün vatandaşlarımızın ruhlarına hatim indirildi. Az önce hem hatim duası hem de Mevlid-i Şerif okundu. Mekanları cennet olsun. Sağlık sistemimiz çok güçlü. Hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımız çok güçlü. Onlar bizim kahramanlarımız, onları Allah için çok seviyoruz. Onlara minnettarız, bayramları kutlu olsun. En kısa zamanda sağlığa, sıhhate, afiyete onların sayesiyle inşallah yeniden, burada okunan hatimler, dualar yüzü suyu hürmetine semtimiz, ülkemiz, bütün insanlığı Cenabıallah kurtarsın diye dua ediyorum." dedi  
İstanbul Valiliği koordinasyonunda, Zeytinburnu Kaymakamlığı ve ilçe Müftülüğünce, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele ederken hayatını kaybeden sağlık çalışanları ve vatandaşlar için mevlit okutuldu.

Zeytinburnu'ndaki camilerde Kovid-19 ile mücadele ederken hayatını kaybeden 33 sağlık çalışanı ve vatandaşlar için ikindi namazı öncesi düzenlenen mevlit programında, okunan hatmi şeriflerin duası yapıldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yenidoğan Camisi'ndeki program sonrası yaptığı açıklamada, salgınla 1 yıldır tüm ülkenin mücadele ettiğini ve 33 sağlık çalışanının bu uğurda hayatını kaybettiğini söyledi. Sağlık Bakanlığının en son açıkladığı verilere göre toplam 29 bin 320 vatandaşın hayatını kaybettiğini hatırlatan Başkan Arısoy, "Yarın 14 Mart Tıp Bayramı ve sokağa çıkma kısıtlamamız var. Onun için Bugün 33 sağlık çalışanları ve bütün vatandaşlarımızın ruhlarına hatim indirildi. Az önce hem hatim duası hem de Mevlid-i Şerif okundu. Mekanları cennet olsun. Sağlık sistemimiz çok güçlü. Hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımız çok güçlü. Onlar bizim kahramanlarımız, onları Allah için çok seviyoruz. Onlara minnettarız, bayramları kutlu olsun. En kısa zamanda sağlığa, sıhhate, afiyete onların sayesiyle inşallah yeniden, burada okunan hatimler, dualar yüzü suyu hürmetine semtimiz, ülkemiz, bütün insanlığı Cenabıallah kurtarsın diye dua ediyorum." dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.