SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda organize suç örgütüne operasyon

GÜNDEM 28.01.2023 - 19:12, Güncelleme: 28.01.2023 - 19:12
 

Zeytinburnu'nda organize suç örgütüne operasyon

Zeytinburnu ve Beşiktaş'ta bir çok olaya karıştığı belirlenen Rahman K. liderliğindeki organize suç örgütüne düzenlenen operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Rahman K. liderliğindeki suç örgütü ile bağlantılı 16 kişinin, Zeytinburnu ve Beşiktaş'ta farklı tarihlerde "Mala zarar verme", "Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs", "Gasp" ve "Tehdit" olmak üzere toplamda 5 eyleme karıştıkları belirlendi. Şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon yapılırken 15 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 4  ruhsatsız tabanca, 2 hassas terazi, 920 gram kokain, 95 gram esrar ve çelik yelek ele geçirildi. Firari olan bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmkaların sürdüğü belirtildi.
Zeytinburnu ve Beşiktaş'ta bir çok olaya karıştığı belirlenen Rahman K. liderliğindeki organize suç örgütüne düzenlenen operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Rahman K. liderliğindeki suç örgütü ile bağlantılı 16 kişinin, Zeytinburnu ve Beşiktaş'ta farklı tarihlerde "Mala zarar verme", "Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs", "Gasp" ve "Tehdit" olmak üzere toplamda 5 eyleme karıştıkları belirlendi.

Şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon yapılırken 15 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 4  ruhsatsız tabanca, 2 hassas terazi, 920 gram kokain, 95 gram esrar ve çelik yelek ele geçirildi. Firari olan bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmkaların sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.