SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda Kültür Sanat Kursları Kayıt Dönemi Başladı

GÜNDEM 13.09.2017 - 09:02, Güncelleme: 13.09.2017 - 09:02
 

Zeytinburnu’nda Kültür Sanat Kursları Kayıt Dönemi Başladı

Zeytinburnu Belediyesi ve Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün işbirliğiyle gerçekleştirilen 2017-2018 Zeytinburnu Kültür ve Sanat Kursları kayıt dönemi başladı.

Her yıl binlerce öğrenciyi sanatla buluşturan Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi, bu yıl da geleceğin sanatçılarını yetiştirmek amacıyla harekete geçti. Tiyatro, yazarlık, diksiyon, bağlama, gitar, ney, piyano, kanun, keman, kemençe, ritim, şan, halk oyunları, fotoğrafçılık, karikatür, kaligrafi, ebru, hüsn-i hat, minyatür, tezhip, temel resim, yağlı boya, rölyef, çömlek ve sosyal medya atölyelerinde bir yıl boyunca eğitim alacak olan gençler, kültür sanat kurslarında kendi yeteneklerini keşfetme fırsatını yakalayacak. ÖĞRENCİLERE YABANCI DİL DESTEĞİ Sanatla iç içe bir sezon geçirerek ve kendilerine yeni bir hobi edinecek öğrenciler, Osmanlı Türkçesi’nin yanı sıra aynı zamanda Arapça ve İngilizce kurslarında da yabancı dil seviyelerini ilerletme şansını elde edecek.İlçede yaşayan gençlerin topluma kazandırılması, kötü alışkanlıklardan korunması ve kültür sanat faaliyetlerine yönlendirilmesi amacıyla öğrencileri eğiten uzman hocalar, gençleri eğitmekle kalmayıp gelecekte yetenekleri doğrultusunda bir mesleğe eğilim göstermelerine de yardımcı oluyor. SERTİFİKALI ZANAAT EĞİTİMİ Katılımın ücretsiz olduğu kurslarda hüsn-i hat, minyatür, yağlı boya, tezhip ve ebru zanaatını öğrenen gençler, atölye çalışmaları sayesinde eserlerini sergileme fırsatını yakalarken, dönem sonunda kendilerine verilen sertifikaları almaya da hak kazanıyor. Ön başvuruların 30 Eylül tarihine kadar geçerli olduğu Zeytinburnu Kültür ve Sanat Kursları’na kayıt yaptırmak isteyen 15 yaş üstü vatandaşların (0)212-413-11-11-3608 numarasını arayarak kayıt hakkında bilgi almaları yeterli. Kurs kayıtları ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
Zeytinburnu Belediyesi ve Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün işbirliğiyle gerçekleştirilen 2017-2018 Zeytinburnu Kültür ve Sanat Kursları kayıt dönemi başladı.

Her yıl binlerce öğrenciyi sanatla buluşturan Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi, bu yıl da geleceğin sanatçılarını yetiştirmek amacıyla harekete geçti. Tiyatro, yazarlık, diksiyon, bağlama, gitar, ney, piyano, kanun, keman, kemençe, ritim, şan, halk oyunları, fotoğrafçılık, karikatür, kaligrafi, ebru, hüsn-i hat, minyatür, tezhip, temel resim, yağlı boya, rölyef, çömlek ve sosyal medya atölyelerinde bir yıl boyunca eğitim alacak olan gençler, kültür sanat kurslarında kendi yeteneklerini keşfetme fırsatını yakalayacak.

ÖĞRENCİLERE YABANCI DİL DESTEĞİ

Sanatla iç içe bir sezon geçirerek ve kendilerine yeni bir hobi edinecek öğrenciler, Osmanlı Türkçesi’nin yanı sıra aynı zamanda Arapça ve İngilizce kurslarında da yabancı dil seviyelerini ilerletme şansını elde edecek.İlçede yaşayan gençlerin topluma kazandırılması, kötü alışkanlıklardan korunması ve kültür sanat faaliyetlerine yönlendirilmesi amacıyla öğrencileri eğiten uzman hocalar, gençleri eğitmekle kalmayıp gelecekte yetenekleri doğrultusunda bir mesleğe eğilim göstermelerine de yardımcı oluyor.

SERTİFİKALI ZANAAT EĞİTİMİ

Katılımın ücretsiz olduğu kurslarda hüsn-i hat, minyatür, yağlı boya, tezhip ve ebru zanaatını öğrenen gençler, atölye çalışmaları sayesinde eserlerini sergileme fırsatını yakalarken, dönem sonunda kendilerine verilen sertifikaları almaya da hak kazanıyor. Ön başvuruların 30 Eylül tarihine kadar geçerli olduğu Zeytinburnu Kültür ve Sanat Kursları’na kayıt yaptırmak isteyen 15 yaş üstü vatandaşların (0)212-413-11-11-3608 numarasını arayarak kayıt hakkında bilgi almaları yeterli.

Kurs kayıtları ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.