SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda işadamını gasp edenler yakalandı

KÜLTÜR 03.02.2015 - 17:00, Güncelleme: 03.02.2015 - 17:00
 

Zeytinburnu'nda işadamını gasp edenler yakalandı

Eyüp'te bankada para çeken bir kişi, aracıyla giderken takip eden yabancı uyruklu şahıslar tarafından 500 bin TL'si gasp edilerek soyuldu.

Eyüp'te bankada para çeken bir kişi, aracıyla giderken takip eden yabancı uyruklu şahıslar tarafından 500 bin TL'si gasp edilerek soyuldu. Şahısların, bankada para çeken kişiyi takip etme anları ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, 5 Ocak'ta TEM Otoyolu Eyüp Akşemsettin Bulvarı Akşemsettin Viyadüğü üzerinde meydana geldi. İddialara göre, para çekmek için bankaya giren M.B. isimli kişi, Gürcistan uyruklu bir şüpheli şahıs tarafından takibe alındı. Bu sırada şüphelinin iş ortakları da M.B.’nin dışarıda park halindeki aracının lastiğini patlattı. Bankadan ayrılıp aracına binen M.B., TEM Otoyolu’nda seyrederken lastiğin patladığını görünce aracından inerek park etti. Tamirci beklediği sırada harekete geçen şüpheliler, M.B.’nin aracındaki 500 bin TL’yi çalarak olay yerinen kaçtı. Parasının çalındığını fark eden M.B. ise durumu polise bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, şüpheli şahısların eşkalini belirleyerek harekete geçti. Güven Timleri Şube Müdürlüğü görevlileri, Gürcistan Uyruklu A.K. (34), N.U. (29), K.J. (36) ve I.U. (34) isimli erkek şahısları Bakırköy’de bulunan bir AVM içerisinde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan araştırmada zanlıların Zeytinburnu’nda bir şahısın 400 bin TL ‘sini, Küçükçekmece’de Y.A. isimli erkek şahsın 230 bin TL’sini çaldıkları tespit edildi. Gözaltına alınan zanlılardan A.K., N.U. ve K.J. tutuklanarak cezaevine gönderildi. TAKİP ANI GÜVENLİK KAMERASINDA Şüphelinin bankada M.B.'yi takip etme anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; mağdur M.B. bankaya giriyor. Şüpheli de M.B.’nin arkasından takibe başlıyor. Vezneden aldığı paraları çantasına koya M.B. bankadan çıkıyor. Şüpheli şahısta M.B.'nin ardından bankadan ayrılıyor. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Eyüp'te bankada para çeken bir kişi, aracıyla giderken takip eden yabancı uyruklu şahıslar tarafından 500 bin TL'si gasp edilerek soyuldu.

Eyüp'te bankada para çeken bir kişi, aracıyla giderken takip eden yabancı uyruklu şahıslar tarafından 500 bin TL'si gasp edilerek soyuldu. Şahısların, bankada para çeken kişiyi takip etme anları ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, 5 Ocak'ta TEM Otoyolu Eyüp Akşemsettin Bulvarı Akşemsettin Viyadüğü üzerinde meydana geldi. İddialara göre, para çekmek için bankaya giren M.B. isimli kişi, Gürcistan uyruklu bir şüpheli şahıs tarafından takibe alındı. Bu sırada şüphelinin iş ortakları da M.B.’nin dışarıda park halindeki aracının lastiğini patlattı. Bankadan ayrılıp aracına binen M.B., TEM Otoyolu’nda seyrederken lastiğin patladığını görünce aracından inerek park etti. Tamirci beklediği sırada harekete geçen şüpheliler, M.B.’nin aracındaki 500 bin TL’yi çalarak olay yerinen kaçtı. Parasının çalındığını fark eden M.B. ise durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine çalışma başlatan polis, şüpheli şahısların eşkalini belirleyerek harekete geçti. Güven Timleri Şube Müdürlüğü görevlileri, Gürcistan Uyruklu A.K. (34), N.U. (29), K.J. (36) ve I.U. (34) isimli erkek şahısları Bakırköy’de bulunan bir AVM içerisinde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan araştırmada zanlıların Zeytinburnu’nda bir şahısın 400 bin TL ‘sini, Küçükçekmece’de Y.A. isimli erkek şahsın 230 bin TL’sini çaldıkları tespit edildi. Gözaltına alınan zanlılardan A.K., N.U. ve K.J. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TAKİP ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Şüphelinin bankada M.B.'yi takip etme anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; mağdur M.B. bankaya giriyor. Şüpheli de M.B.’nin arkasından takibe başlıyor. Vezneden aldığı paraları çantasına koya M.B. bankadan çıkıyor. Şüpheli şahısta M.B.'nin ardından bankadan ayrılıyor.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.