SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda her bütçeye uygun kurban pazarı

KÜLTÜR 03.08.2018 - 18:58, Güncelleme: 03.08.2018 - 18:58
 

Zeytinburnu’nda her bütçeye uygun kurban pazarı

Zeytinburnu, Fatih, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa’da oturup kurbanlık almayı düşünenler için Zeytinburnu evlendirme dairesinin arkasındaki kurban pazarımıza sizleri bekliyoruz.

Zeytinburnu’nda alt yapı hazırlıklarının ardından kurulan çadırlara yerleşen hayvan sahipleri, ilk kurbanlıklarını satarak siftah yaptı. Çok sayıda kurban çadırının yer aldığı alanda titiz bir çalışma yapıldı. Havyan satıcılarının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hazırlanan kurban satış alanında alıcılar için çok özel kesim noktaları da oluşturuldu. Veteriner hekimliği tarafından kontrolleri yapılan kurbanlıklara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Pazarın en gözde kurbanlıklardan biride ağırlığı tam bir TON olan TOSUN, buna benzer yüzlerce Büyükbaş ve küçükbaş hayvan Zeytinburnu’nda ki kurban pazarına Bingöl, Kastamonu, Bitlis, Amasya, Muş, Afyon ve Tokat’tan getirildi. Zeytinburnu’nda kurban pazarında veteriner hekim geniş çaplı bir inceleme yapıyor. Evrakları eksik olan, damızlık ve bakanlığın belirlediği kriterlere uymayan, antibiyok uygulaması olmuş hiçbir kurbanlık bu pazara giremiyor. Bu pazara kurbanlık almak için gelen müşteriler kurbanlığını seçmesinin ardından pazarın veteriner hekimi tarafından seçtiği hayvanla ilgili tüm bilgiler en ince ayrıntısına kadar kendisine aktarılıyor. Bu pazarda Hayvanların hepsi yerli ve kurbanlık için uygun olması en önemli kriter. Kurban Pazarının koordinasyonu yapan Murat Benli, Kurban almak isteyen hemşerilerimiz PAZARIMIZDAN rahatlıkla kurbanlık hayvanlarını alabilirler. Onlar gönül rahatlığı için gerekli tüm hazırlıkları yaptık. Allah hepsinin kurbanını şimdiden kabul etsin dedi. ZEYTİNBURNU KURBAN PAZARI ADRES: Kazlıçeşme Mahallesi Abay Caddesi Gemalmaz sokak No: 161/163 Zeytinburnu (Zeytinburnu Evlendirme Dairesi arkasındaki Otopark alanı) Telefon: 0 212 415 17 49 – 0 532 353 66 15 ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu, Fatih, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa’da oturup kurbanlık almayı düşünenler için Zeytinburnu evlendirme dairesinin arkasındaki kurban pazarımıza sizleri bekliyoruz.

Zeytinburnu’nda alt yapı hazırlıklarının ardından kurulan çadırlara yerleşen hayvan sahipleri, ilk kurbanlıklarını satarak siftah yaptı. Çok sayıda kurban çadırının yer aldığı alanda titiz bir çalışma yapıldı. Havyan satıcılarının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hazırlanan kurban satış alanında alıcılar için çok özel kesim noktaları da oluşturuldu.

Veteriner hekimliği tarafından kontrolleri yapılan kurbanlıklara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Pazarın en gözde kurbanlıklardan biride ağırlığı tam bir TON olan TOSUN, buna benzer yüzlerce Büyükbaş ve küçükbaş hayvan Zeytinburnu’nda ki kurban pazarına Bingöl, Kastamonu, Bitlis, Amasya, Muş, Afyon ve Tokat’tan getirildi.

Zeytinburnu’nda kurban pazarında veteriner hekim geniş çaplı bir inceleme yapıyor. Evrakları eksik olan, damızlık ve bakanlığın belirlediği kriterlere uymayan, antibiyok uygulaması olmuş hiçbir kurbanlık bu pazara giremiyor. Bu pazara kurbanlık almak için gelen müşteriler kurbanlığını seçmesinin ardından pazarın veteriner hekimi tarafından seçtiği hayvanla ilgili tüm bilgiler en ince ayrıntısına kadar kendisine aktarılıyor. Bu pazarda Hayvanların hepsi yerli ve kurbanlık için uygun olması en önemli kriter.

Kurban Pazarının koordinasyonu yapan Murat Benli, Kurban almak isteyen hemşerilerimiz PAZARIMIZDAN rahatlıkla kurbanlık hayvanlarını alabilirler. Onlar gönül rahatlığı için gerekli tüm hazırlıkları yaptık. Allah hepsinin kurbanını şimdiden kabul etsin dedi.

ZEYTİNBURNU KURBAN PAZARI

ADRES: Kazlıçeşme Mahallesi Abay Caddesi Gemalmaz sokak No: 161/163 Zeytinburnu

(Zeytinburnu Evlendirme Dairesi arkasındaki Otopark alanı)

Telefon: 0 212 415 17 49 – 0 532 353 66 15

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.