SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda Gaziler Günü kutlandı

KÜLTÜR 20.09.2020 - 13:43, Güncelleme: 20.09.2020 - 13:43
 

Zeytinburnu’nda Gaziler Günü kutlandı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nce “Gazilik” unvanı verilmesinin 99. Yılı Zeytinburnu’nda da kaymakamlık tarafından organize edilen program çerçevesinde kutlandı.

Kaymakamlık binası tören alanında bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk sunumuna geçildi. Program sonrası günün önlem ve anlamına binaen mesajlar yayımlandı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Minnettarız, onlara çok şey borçluyuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyorum.” AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdül Selami Delibalta, “Vatanımızı ve dinimizin bölünmez bütünlüğünü muhafaza ve korumak için yüz binlerce asker, kolluk kuvvetleri ve halkımız şehit oldu. Binlerce gazimiz Hakk’ın rahmetine erdi. Şehitlerimiz, gazilerimiz vatanımızda her zaman ışıldayan meşaleleri olarak ebediyete kadar yüreklerimizde parıldayacaklardır. Rahmete eren ve yaşayan gazilerimiz ve de tüm şehitlerimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğünün manevi temel taşlarıdır. Gaziler günü ve Haftası'nın 99'uncu yılını kutlarken Hakk’ın rahmetine eren gazi ve şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Hayatta olan gazilerimizi de ayrıca yürekten kutluyoruz " İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben’e vekâleten törene katılan Esin Karayazı, “Değerli gazilerimiz, cesur yürek İYİ'lerimiz. Bugün bu güzel vatan toprağında aziz şehitlerimiz, Hakk’ın rahmetine eren ve yaşamakta olan ve siz değerli gazilerimizin gün ve haftası olarak 99. yılını anma ve kutlama töreninde Türkiye Muharip Gazilerimiz olarak sizlerle bir arada bulunuyoruz. İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı olarak sizleri saygıyla selamlıyor ve şükranlarımızı sunuyoruz”   Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, Garnizon Komutanlığı Askerlik Şube Başkanı Personel Albay Halil Akar, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, Muharip Gaziler, Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt ve daire amirlerinin yanı sıra Ak Parti ve İYİ Parti yönetimi de törene katılanlar arasındaydı...
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nce “Gazilik” unvanı verilmesinin 99. Yılı Zeytinburnu’nda da kaymakamlık tarafından organize edilen program çerçevesinde kutlandı.

Kaymakamlık binası tören alanında bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk sunumuna geçildi. Program sonrası günün önlem ve anlamına binaen mesajlar yayımlandı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Minnettarız, onlara çok şey borçluyuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyorum.”

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdül Selami Delibalta, “Vatanımızı ve dinimizin bölünmez bütünlüğünü muhafaza ve korumak için yüz binlerce asker, kolluk kuvvetleri ve halkımız şehit oldu. Binlerce gazimiz Hakk’ın rahmetine erdi. Şehitlerimiz, gazilerimiz vatanımızda her zaman ışıldayan meşaleleri olarak ebediyete kadar yüreklerimizde parıldayacaklardır. Rahmete eren ve yaşayan gazilerimiz ve de tüm şehitlerimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğünün manevi temel taşlarıdır. Gaziler günü ve Haftası'nın 99'uncu yılını kutlarken Hakk’ın rahmetine eren gazi ve şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Hayatta olan gazilerimizi de ayrıca yürekten kutluyoruz "

İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben’e vekâleten törene katılan Esin Karayazı, “Değerli gazilerimiz, cesur yürek İYİ'lerimiz. Bugün bu güzel vatan toprağında aziz şehitlerimiz, Hakk’ın rahmetine eren ve yaşamakta olan ve siz değerli gazilerimizin gün ve haftası olarak 99. yılını anma ve kutlama töreninde Türkiye Muharip Gazilerimiz olarak sizlerle bir arada bulunuyoruz. İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı olarak sizleri saygıyla selamlıyor ve şükranlarımızı sunuyoruz”
 
Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, Garnizon Komutanlığı Askerlik Şube Başkanı Personel Albay Halil Akar, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, Muharip Gaziler, Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt ve daire amirlerinin yanı sıra Ak Parti ve İYİ Parti yönetimi de törene katılanlar arasındaydı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.