SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda Elektrik Kesintisi

KÜLTÜR 20.04.2017 - 14:54, Güncelleme: 20.04.2017 - 14:54
 

Zeytinburnu'nda Elektrik Kesintisi

İstanbul'un Avrupa yakasında bazı ilçelere, planlı bakım ve iyileştirme çalıştırmaları kapsamında 22 Nisan Cumartesi günü elektrik verilemeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'un Esenyurt, Çatalca, Bakırköy, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Zeytinburnu, Sultangazi, Bahçelievler, Esenler, Eyüp, Sarıyer ve Şişli ilçelerinin bazı sokak, mahalle ve semtlerinde, 22 Nisan'da 00.01-20.00 saatlerinde, değişik zaman dilimlerinde elektrik kesintisine gidilecek. Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylar ile kesintinin saat bilgilerine BEDAŞ'ın internet sitesinde yer alan Planlı Bakım ve Yatırım Çalışmaları bölümünden ulaşabilecek.
İstanbul'un Avrupa yakasında bazı ilçelere, planlı bakım ve iyileştirme çalıştırmaları kapsamında 22 Nisan Cumartesi günü elektrik verilemeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'un Esenyurt, Çatalca, Bakırköy, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Zeytinburnu, Sultangazi, Bahçelievler, Esenler, Eyüp, Sarıyer ve Şişli ilçelerinin bazı sokak, mahalle ve semtlerinde, 22 Nisan'da 00.01-20.00 saatlerinde, değişik zaman dilimlerinde elektrik kesintisine gidilecek.

Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylar ile kesintinin saat bilgilerine BEDAŞ'ın internet sitesinde yer alan Planlı Bakım ve Yatırım Çalışmaları bölümünden ulaşabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.