SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda Cuma günü Eğitime devam edilecek

KÜLTÜR 19.01.2015 - 23:45, Güncelleme: 19.01.2015 - 23:45
 

Zeytinburnu’nda Cuma günü Eğitime devam edilecek

Zeytinburnu Kaymakamlığı ilçemizde 20 Şubat Cuma Günü Eğitime devam edilecek dedi.

İstanbul Valiliği'nden, kar yağışının etkisini kaybettiği belirtilerek yarın eğitim ve öğretime devam edileceği bildirildi. Valilik, ilçelerde kar temizleme çalışmalarının mevcut durumuna göre eğitim ve öğretime devam edilmemesi hususunda kararını kaymakamların yetkisine bıraktı. Valilik'ten yapılan açıklamada, kentte görülen yoğun kar yağışının etkisini kaybettiği aktarıldı. Valilik'ten yapılan açıklama şöyle: İlimizde yoğun kar yağışı etkisini kaybetmekte olduğundan yarın (cuma günü) eğitim ve öğretime devam edilecektir. Ancak ilçelerimize yağan kar miktarındaki farklılıklar ve ara sokaklarda devam eden kar temizleme çalışmalarının mevcut durumuna göre eğitim ve öğretime devam edilmemesi hususunda karar, İlçe Kaymakamlıklarımızın yetkisine bırakılmıştır" denildi. ZEYTİNBURNU KAYMAKAMLIĞI OKUL VAR DEDİ Zeytinburnu Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim ve Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte bir saati aşkın bir toplantı yaptı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda 20 Şubat Cuma günü Zeytinburnu’nda Kar temizleme çalışmalarının tüm okul önlerinde gece boyu devam edeceğini  eğitime engel olmayacağına karar verildi. Ayrıca Tüm Okullarda kaloriferler erken saatlerde yakılarak öğrenciler için eğitime elverişli bir ortam hazırlanacak. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Kaymakamlığı ilçemizde 20 Şubat Cuma Günü Eğitime devam edilecek dedi.

İstanbul Valiliği'nden, kar yağışının etkisini kaybettiği belirtilerek yarın eğitim ve öğretime devam edileceği bildirildi. Valilik, ilçelerde kar temizleme çalışmalarının mevcut durumuna göre eğitim ve öğretime devam edilmemesi hususunda kararını kaymakamların yetkisine bıraktı. Valilik'ten yapılan açıklamada, kentte görülen yoğun kar yağışının etkisini kaybettiği aktarıldı. Valilik'ten yapılan açıklama şöyle:
İlimizde yoğun kar yağışı etkisini kaybetmekte olduğundan yarın (cuma günü) eğitim ve öğretime devam edilecektir. Ancak ilçelerimize yağan kar miktarındaki farklılıklar ve ara sokaklarda devam eden kar temizleme çalışmalarının mevcut durumuna göre eğitim ve öğretime devam edilmemesi hususunda karar, İlçe Kaymakamlıklarımızın yetkisine bırakılmıştır" denildi.

ZEYTİNBURNU KAYMAKAMLIĞI OKUL VAR DEDİ

Zeytinburnu Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim ve Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte bir saati aşkın bir toplantı yaptı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda 20 Şubat Cuma günü Zeytinburnu’nda Kar temizleme çalışmalarının tüm okul önlerinde gece boyu devam edeceğini  eğitime engel olmayacağına karar verildi. Ayrıca Tüm Okullarda kaloriferler erken saatlerde yakılarak öğrenciler için eğitime elverişli bir ortam hazırlanacak.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.