SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda akılalmaz kaza: Büyük facia atlatıldı

KÜLTÜR 14.02.2018 - 09:29, Güncelleme: 14.02.2018 - 09:29
 

Zeytinburnu'nda akılalmaz kaza: Büyük facia atlatıldı

Zeytinburnu'nda alt geçitte akılalmaz bir kaza meydana geldi. Üstü E-5 karayolu olan alt geçitten geçmeye çalışan TIR'ın dorsesi alt geçitin duvarına takılarak yola düştü. İşlek bir caddede olan kaza anında dorsenin yan devrilmemesi büyük bir faciayı önledi.

Zeytinburnu'nda Maltepe Mahalelsi Fetih Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir TIR, E-5 karayolunun üzerinde bulunan alt geçitte takıldı. Üstü E-5 karayolu olan alt geçitten geçmeye çalışan TIR'ın dorsesi üst geçitin duvarına takılarak yola düştü. TIR alt geçite takıldı dorse yola düştü. BÜYÜK BİR FACİA ATLATILDI İş merkezlerinin ve minibüs duraklarının bulunduğu bölgede yaşanan kazada büyük bir facia da atlatıldı. Kaza anında dorsenin yan devrilmemesi yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu yolda büyük bir faciayı önledi. TIR alt geçite takıldı dorse yola düştü. "BU SEFER NEDEN TAKILDI BEN DE ANLAYAMADIM" Olayın ardından trafiğe kapanan yolda tek taraflı ulaşım sağlanırken ismini vermek istemeyen TIR şoforü "Daha önce buradan çok geçtim ama bu sefer neden takıldı ben de anlayamadım" dedi. TIR alt geçite takıldı dorse yola düştü. Olayın görgü tanıkları ise "Daha önce de buradan geçen TIR'lar alçak olduğu için alt geçite takılıyordu ancak bildikleri için yavaş giriyorlardı ve biraz sürterek geçiyorlardı. Ancak bu TIR biraz hızlı girdiği için dorse takıldı ve düştü" dedi. TIR alt geçite takıldı dorse yola düştü. TIR alt geçite takıldı dorse yola düştü. YENİŞAFAK  
Zeytinburnu'nda alt geçitte akılalmaz bir kaza meydana geldi. Üstü E-5 karayolu olan alt geçitten geçmeye çalışan TIR'ın dorsesi alt geçitin duvarına takılarak yola düştü. İşlek bir caddede olan kaza anında dorsenin yan devrilmemesi büyük bir faciayı önledi.

Zeytinburnu'nda Maltepe Mahalelsi Fetih Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir TIR, E-5 karayolunun üzerinde bulunan alt geçitte takıldı. Üstü E-5 karayolu olan alt geçitten geçmeye çalışan TIR'ın dorsesi üst geçitin duvarına takılarak yola düştü. TIR alt geçite takıldı dorse yola düştü.

BÜYÜK BİR FACİA ATLATILDI

İş merkezlerinin ve minibüs duraklarının bulunduğu bölgede yaşanan kazada büyük bir facia da atlatıldı. Kaza anında dorsenin yan devrilmemesi yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu yolda büyük bir faciayı önledi. TIR alt geçite takıldı dorse yola düştü.

"BU SEFER NEDEN TAKILDI BEN DE ANLAYAMADIM"

Olayın ardından trafiğe kapanan yolda tek taraflı ulaşım sağlanırken ismini vermek istemeyen TIR şoforü "Daha önce buradan çok geçtim ama bu sefer neden takıldı ben de anlayamadım" dedi. TIR alt geçite takıldı dorse yola düştü. Olayın görgü tanıkları ise "Daha önce de buradan geçen TIR'lar alçak olduğu için alt geçite takılıyordu ancak bildikleri için yavaş giriyorlardı ve biraz sürterek geçiyorlardı. Ancak bu TIR biraz hızlı girdiği için dorse takıldı ve düştü" dedi. TIR alt geçite takıldı dorse yola düştü. TIR alt geçite takıldı dorse yola düştü.

YENİŞAFAK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.