SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda 387 bin adet sahte alkol bandrolü yakalandı

GÜNDEM 23.08.2021 - 22:42, Güncelleme: 23.08.2021 - 22:42
 

Zeytinburnu'nda 387 bin adet sahte alkol bandrolü yakalandı

Zeytinburnu'nda bir iş yerine polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 387 bin adet sahte alkol bandrolü yakalandı. Konu ile ilgili adliyeye sevk edilen 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin çalışmaları sonucundan Zeytinburnu’ndaki bir ticaret merkezinde sahte bandrol basıldığını belirlendi. Ticaret merkezinin içerisinde basım atölyesi olarak faaliyet gösteren iş yerine 21 Ağustos tarihinde polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda E.D., Y.B. ve Ö.Ö. isimli kişiler yakalanarak gözaltına alındı. İş yerinde yapılan aramalarda 8 bin 600 adet tabakadan oluşan 387 bin adet bandrol, 3 adet sahte bandrollerin yapımında kullanılan üzerinde hologram ibareler bulunan metal kalıp levha, 8 adet basıma hazır pasaport fotokopisi, 3 adet belge basımında kullanılan hologram doküman ve 1 adet isme düzenlenmiş pasaport evrakı ele geçirildi. Öte yandan, ele geçirilen bandrollerin üzerinde orijinalinde olduğu gibi karekodların bulunması dikkat çekti. Karekodlar telefondan programla açıldığında çeşitli alkollü içecekleri gösterdiği görüldü. Konu ile ilgili yakalanan 3 kişi, 22 Ağustos tarihinde çıkarılan adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Zeytinburnu'nda bir iş yerine polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 387 bin adet sahte alkol bandrolü yakalandı. Konu ile ilgili adliyeye sevk edilen 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin çalışmaları sonucundan Zeytinburnu’ndaki bir ticaret merkezinde sahte bandrol basıldığını belirlendi.

Ticaret merkezinin içerisinde basım atölyesi olarak faaliyet gösteren iş yerine 21 Ağustos tarihinde polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda E.D., Y.B. ve Ö.Ö. isimli kişiler yakalanarak gözaltına alındı.

İş yerinde yapılan aramalarda 8 bin 600 adet tabakadan oluşan 387 bin adet bandrol, 3 adet sahte bandrollerin yapımında kullanılan üzerinde hologram ibareler bulunan metal kalıp levha, 8 adet basıma hazır pasaport fotokopisi, 3 adet belge basımında kullanılan hologram doküman ve 1 adet isme düzenlenmiş pasaport evrakı ele geçirildi.

Öte yandan, ele geçirilen bandrollerin üzerinde orijinalinde olduğu gibi karekodların bulunması dikkat çekti. Karekodlar telefondan programla açıldığında çeşitli alkollü içecekleri gösterdiği görüldü. Konu ile ilgili yakalanan 3 kişi, 22 Ağustos tarihinde çıkarılan adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.