SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda 300 Kilo At Eti Ele Geçirildi

KÜLTÜR 14.05.2013 - 19:19, Güncelleme: 14.05.2013 - 19:19
 

Zeytinburnu'nda 300 Kilo At Eti Ele Geçirildi

Zeytinburnu Belediyesi sağlık işleri ve zabıta ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda satılmaya hazır yaklaşık 300 kilogram at eti ele geçirildi.

Zeytinburnu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri ihbar üzerine Telsiz Mahallesi 842 Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın bodrum katına operasyon düzenledi. Baskın yapılan daire içinde yapılan aramada kesilerek satışa hazır hale getirilmiş yaklaşık 300 kilo at Eti ele geçirildi. Etler poşetlere konularak belediye araçlarıyla beraber imha edilmek üzere Kazlıçeşme Meydanı'na götürüldü. Etler burada açılan bir çukura atılarak üzerine kireç dökülüp toprakla kapatıldı. Etlerin imha edilirken İstanbul Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden de görevliler hazır bulundu. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Sağlık İşleri Müdürlüğü'nde görevli veteriner Fatih Mehmet Toprak, "Yapılan ihbar üzerine gittiğimiz yerde menşei belli olmayan etlerin sağlık koşullarına uygun olmadığı tespit edildi. Tespitlerimiz at Eti olduğu şeklinde. Tabiki numunelerimizi de aldık. Gerekli tetkikleri de yapacağız. Etleri imha ettik" dedi. Etlerin bulunduğu dairede kimsenin bulunmadığı konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
Zeytinburnu Belediyesi sağlık işleri ve zabıta ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda satılmaya hazır yaklaşık 300 kilogram at eti ele geçirildi.

Zeytinburnu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri ihbar üzerine Telsiz Mahallesi 842 Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın bodrum katına operasyon düzenledi. Baskın yapılan daire içinde yapılan aramada kesilerek satışa hazır hale getirilmiş yaklaşık 300 kilo at Eti ele geçirildi.

Etler poşetlere konularak belediye araçlarıyla beraber imha edilmek üzere Kazlıçeşme Meydanı'na götürüldü. Etler burada açılan bir çukura atılarak üzerine kireç dökülüp toprakla kapatıldı. Etlerin imha edilirken İstanbul Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden de görevliler hazır bulundu.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Sağlık İşleri Müdürlüğü'nde görevli veteriner Fatih Mehmet Toprak, "Yapılan ihbar üzerine gittiğimiz yerde menşei belli olmayan etlerin sağlık koşullarına uygun olmadığı tespit edildi. Tespitlerimiz at Eti olduğu şeklinde. Tabiki numunelerimizi de aldık. Gerekli tetkikleri de yapacağız. Etleri imha ettik" dedi.

Etlerin bulunduğu dairede kimsenin bulunmadığı konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.