SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı

KÜLTÜR 30.08.2017 - 13:34, Güncelleme: 30.08.2017 - 13:34
 

Zeytinburnu'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 95. Yılı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, Zeytinburnu ilçemizde Adliye Meydanı’nda Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi ve Belediye Başkanlığı çelenkleri konumuyla ve sonrasında CHP çelengi sunumuyla yine buruk bir şekilde anılmış oldu.

Tören amacıyla Adliye Meydanı tören alanına Zeytinburnu İlçe Kaymakamı Ali Taşkın BALABAN, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Zeytinburnu Askerlik Şube Başkanı Personel ALBAY Halil AKAR, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa YALÇIN, Zeytinburnu Belediye Başkan Vekili Gökhan KASAP, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali YEŞİLYURT ve Şube Müdürleri Emin USTA ile Mustafa YILMAZ, İlçe Müftüsü İsmail GÖKMEN, Kaymakamlık İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yasin ÖNDER, AK Parti, CHP ve Saadet Parti Zeytinburnu Başkan Vekilleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zeytinburnu İlçe okullarımızın müdürleri ve müdür yardımcıları, Merkezefendi Muhtarı ve ZEMAYDER temsilcisi Nejdet BAYKAN, ZEYÇED Başkanı Ali GÜNDÜZ ve halk olarak birkaç kişi iştirak ettiler. Tören sunumlarını Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmeni Mehmet Sena HASANOĞLU yaptı ve çelenk konumu sonrasında İstiklal Marşı Şemsettin Sami Ortaokulu Müdürü Gökhan BAYKAL eşliğinde okundu. Tören bitimi ardından CHP Zeytinburnu İlçe Teşkilatı Başkan Vekili ve İlçe Genel Sekreteri İsmail TERZİ öncülüğünde çelenklerini Atatürk Anıtı’na koyarak bayram ile ilgili kısa bir konuşma yaptılar. Kaymakamlık makamında bayram kutlama tebrik kabulleri ardından güncel tören sona ermiş oldu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET ALPAY
30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 95. Yılı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, Zeytinburnu ilçemizde Adliye Meydanı’nda Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi ve Belediye Başkanlığı çelenkleri konumuyla ve sonrasında CHP çelengi sunumuyla yine buruk bir şekilde anılmış oldu.

Tören amacıyla Adliye Meydanı tören alanına Zeytinburnu İlçe Kaymakamı Ali Taşkın BALABAN, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Zeytinburnu Askerlik Şube Başkanı Personel ALBAY Halil AKAR, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa YALÇIN, Zeytinburnu Belediye Başkan Vekili Gökhan KASAP, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali YEŞİLYURT ve Şube Müdürleri Emin USTA ile Mustafa YILMAZ, İlçe Müftüsü İsmail GÖKMEN, Kaymakamlık İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yasin ÖNDER, AK Parti, CHP ve Saadet Parti Zeytinburnu Başkan Vekilleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zeytinburnu İlçe okullarımızın müdürleri ve müdür yardımcıları, Merkezefendi Muhtarı ve ZEMAYDER temsilcisi Nejdet BAYKAN, ZEYÇED Başkanı Ali GÜNDÜZ ve halk olarak birkaç kişi iştirak ettiler.

Tören sunumlarını Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmeni Mehmet Sena HASANOĞLU yaptı ve çelenk konumu sonrasında İstiklal Marşı Şemsettin Sami Ortaokulu Müdürü Gökhan BAYKAL eşliğinde okundu. Tören bitimi ardından CHP Zeytinburnu İlçe Teşkilatı Başkan Vekili ve İlçe Genel Sekreteri İsmail TERZİ öncülüğünde çelenklerini Atatürk Anıtı’na koyarak bayram ile ilgili kısa bir konuşma yaptılar. Kaymakamlık makamında bayram kutlama tebrik kabulleri ardından güncel tören sona ermiş oldu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.