SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda 2'nci Liseler Arası Spor Turnuvaları Ödül Töreni

KÜLTÜR 20.05.2017 - 12:17, Güncelleme: 20.05.2017 - 12:17
 

Zeytinburnu'nda 2'nci Liseler Arası Spor Turnuvaları Ödül Töreni

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi ve İlçe Milli Eğitimi tarafından ortaklaşa düzenlenen 2’nci Liseler Arası Spor Turnuvaları Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Üç farklı branşta kıyasıya mücadele eden ve dereceye giren genç sporcular ödüllerine kavuştu. Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen 2'nci Liseler Arası Spor Turnuvaları Ödül Töreni Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Voleybol, basketbol ve futbol branşında oynanan turnuvalarda ödüller sahiplerini buldu. Düzenlenen ödül törenine Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İlçe Müftüsü İsmail Gökmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, Garnizon Komutanı Albay Halil Akar ve çok sayıda öğrenci katıldı. Voleybol Turnuvasında erkeklerde birinci olan takım, Zühtü Kurtulmuş Anadolu Lisesi öğrencileri olurken, kadınlarda birinciliği hak eden takım ise, Haluk Ündeğer Anadolu Lisesi öğrencileri oldu. Basketbol Turnuvasında erkeklerde birinci olan takım, İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri olurken, kadınlarda ise Haluk Ündeğer Anadolu Lisesi öğrencileri birinci oldu. Futbol Turnuvalarında ise, TRİSAD Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi erkek öğrencileri birinci oldu. 3 farklı turnuvada birinci olan takımlara Çanakkale Assos'da 5 günlük tatil hediye edilirken, diğer dereceye giren öğrencilere ise, kupa ve madalya verildi. Futbol Turnuvasında birinci olan takım kaptanı Özgür Furkan Şahin, birinci olacaklarına inandıklarını ve çalışmalara hırslı başladıklarını söyleyerek, "Arkadaşlarımla birlikte çalıştık, çabaladık, Emeğimizin karşılığı madalyamız oldu.Arkadaşlarım ve hocamızı tebrik ediyorum, herkesin ayağına sağlık. Ödülümüz belediyemiz bizi Çanakkale Assos'ta 5 gün tatile gönderiyor, arkadaşlarımla beraber tadını çıkaracağız bu tatilin.Tüm Türkiye'nin 19 Mayıs Gençlik Bayramı'nı kutluyorum" dedi. Kadınlar Voleybol Turnuvasında birinci olan takım kaptanı Dilara Dal, Zeytinburnu Belediyesine organizasyon için teşekkür ederek, "Güzel bir yarışmaydı. Birinci olduğumuz için çok mutluyum" şeklinde konuştu. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak, "Bu organizasyon, Zeytinburnu Gençlik Merkezi'nin Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği bir organizasyondur. Liseli gençlerimiz üç farklı branşta turnuvalara katıldılar. Bu gençlere buradan ilçe protokolüyle birlikte ödüllerini verdik. Zeytinburnu'nun gençleri Türkiye'nin en başarılı gençleri. Bu gençleri kutluyorum. Bakınız bu gençler arasından bizi olimpiyatlarda temsil eden gençler çıktı.Bu gençler arasından 21 yaş alatı Avrupa atletizm rekorunu kıran kızımız çıktı. Biz basketbol, futbol ve voleybol kısmıyla ilgili olanların ödülünü verdik.Diğer branşlarda da turnuvalar Zeytinbburnu Belediyemizde yapılıyor. Bu gençlerimize tesis desteği verilsin, imkan sunulsun.İnanın Türkiye'nin gençleri dünyanın gençlerinden daha başarılıdır" ifadelerini kullandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi ve İlçe Milli Eğitimi tarafından ortaklaşa düzenlenen 2’nci Liseler Arası Spor Turnuvaları Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Üç farklı branşta kıyasıya mücadele eden ve dereceye giren genç sporcular ödüllerine kavuştu. Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen 2'nci Liseler Arası Spor Turnuvaları Ödül Töreni Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Voleybol, basketbol ve futbol branşında oynanan turnuvalarda ödüller sahiplerini buldu.

Düzenlenen ödül törenine Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İlçe Müftüsü İsmail Gökmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, Garnizon Komutanı Albay Halil Akar ve çok sayıda öğrenci katıldı. Voleybol Turnuvasında erkeklerde birinci olan takım, Zühtü Kurtulmuş Anadolu Lisesi öğrencileri olurken, kadınlarda birinciliği hak eden takım ise, Haluk Ündeğer Anadolu Lisesi öğrencileri oldu. Basketbol Turnuvasında erkeklerde birinci olan takım, İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri olurken, kadınlarda ise Haluk Ündeğer Anadolu Lisesi öğrencileri birinci oldu. Futbol Turnuvalarında ise, TRİSAD Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi erkek öğrencileri birinci oldu. 3 farklı turnuvada birinci olan takımlara Çanakkale Assos'da 5 günlük tatil hediye edilirken, diğer dereceye giren öğrencilere ise, kupa ve madalya verildi.

Futbol Turnuvasında birinci olan takım kaptanı Özgür Furkan Şahin, birinci olacaklarına inandıklarını ve çalışmalara hırslı başladıklarını söyleyerek, "Arkadaşlarımla birlikte çalıştık, çabaladık, Emeğimizin karşılığı madalyamız oldu.Arkadaşlarım ve hocamızı tebrik ediyorum, herkesin ayağına sağlık. Ödülümüz belediyemiz bizi Çanakkale Assos'ta 5 gün tatile gönderiyor, arkadaşlarımla beraber tadını çıkaracağız bu tatilin.Tüm Türkiye'nin 19 Mayıs Gençlik Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Kadınlar Voleybol Turnuvasında birinci olan takım kaptanı Dilara Dal, Zeytinburnu Belediyesine organizasyon için teşekkür ederek, "Güzel bir yarışmaydı. Birinci olduğumuz için çok mutluyum" şeklinde konuştu. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak, "Bu organizasyon, Zeytinburnu Gençlik Merkezi'nin Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği bir organizasyondur. Liseli gençlerimiz üç farklı branşta turnuvalara katıldılar. Bu gençlere buradan ilçe protokolüyle birlikte ödüllerini verdik. Zeytinburnu'nun gençleri Türkiye'nin en başarılı gençleri. Bu gençleri kutluyorum. Bakınız bu gençler arasından bizi olimpiyatlarda temsil eden gençler çıktı.Bu gençler arasından 21 yaş alatı Avrupa atletizm rekorunu kıran kızımız çıktı. Biz basketbol, futbol ve voleybol kısmıyla ilgili olanların ödülünü verdik.Diğer branşlarda da turnuvalar Zeytinbburnu Belediyemizde yapılıyor. Bu gençlerimize tesis desteği verilsin, imkan sunulsun.İnanın Türkiye'nin gençleri dünyanın gençlerinden daha başarılıdır" ifadelerini kullandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.