SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda 23 Nisan Coşkusu

GÜNDEM 23.04.2019 - 23:06, Güncelleme: 23.04.2019 - 23:06
 

Zeytinburnu'nda 23 Nisan Coşkusu

Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler 23 Nisan 2019 Salı günü saat 09.30’da Zeytinburnu Kaymakamlığı Bahçesinde İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. 

Merkezefendi Stadyumunda düzenlenen 23 Nisan Tören Programı’na Zeytinburnu Kaymakamı Sayın Mehmet Makas, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Başkan Yardımcıları Hurşit Bekaroğlu, Osman Dinç, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, İlçe Sağlık Müdürü Havva Kaplan Kılavuz, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Şehit Ömer Cankatar İlkokulu ve Şehit İbrahim Yılmaz Anaokulunun katkıları ile hazırlanan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Şehit Ömer Cankatar İlkokulu Müdürü Oktay Peker’in açılış konuşması ile başladı. Zeytinburnu İlçe Kaymakamı Mehmet Makas 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programında kısa bir konuşma yaptı. Bir milletin uyanışını simgeleyen Kurtuluş Savaşımızın yürütüldüğü Meclisimizin açılışının yıldönümü olan ve "Milletimize ve Çocuklarımıza" armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı başta geleceğimiz olan çocuklarımız olmak üzere tüm halkımıza kutlu olsun.Başta Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve ülkemizin kuruluşunda emeği geçen tüm şehit ve gazilerimiz ve fedakar halkımız ile Kurtuluş Savaşımızın merkezi olan Kurtuluş Savaşı dönemi Meclis üyelerimizi saygı ve minnetle anıyoruz dedi. Törene konuşan Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt,  Geleceğimizin Umudu Sevgili Çocuklar; Sizler yarınlarımızın “Güçlü Türkiye”sini oluşturacak en kıymetli değerlerimizsiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nızı yürekten kutluyor, bütün dünya çocuklarına barış, sağlık, huzur, mutluluk dolu günler diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum. Sunuculuğunu Atatürk İlkokulu Öğretmeni Mehmet Sena Hasanoğlu ve Şemsettin Sami Ortaokulu Müdür Yardımcısı Seval Işık’ın yaptığı tören  Gazipaşa İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Dünyayı Birlikte Kuralım” gösterisi, Şehit İbrahim Yılmaz Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Türkiyem” gösterisi, Şemsettin Sami Ortaokulu öğrencisi Şeyma Şahin tarafından okunan şiir, Şehit Ömer Cankatar İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Erzurum Bar Ekibi” ve “Kafkas Halk Oyunları” gösterisi, Gazipaşa İlkokulu Potpori Halk Oyunları gösterisi ile devam etti. 23 Nisan konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Başkan Yardımcıları Hurşit Bekaroğlu, Osman Dinç, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, İlçe Sağlık Müdürü Havva Kaplan Kılavuz ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt tarafından takdim edildi.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler 23 Nisan 2019 Salı günü saat 09.30’da Zeytinburnu Kaymakamlığı Bahçesinde İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. 

Merkezefendi Stadyumunda düzenlenen 23 Nisan Tören Programı’na Zeytinburnu Kaymakamı Sayın Mehmet Makas, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Başkan Yardımcıları Hurşit Bekaroğlu, Osman Dinç, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, İlçe Sağlık Müdürü Havva Kaplan Kılavuz, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Şehit Ömer Cankatar İlkokulu ve Şehit İbrahim Yılmaz Anaokulunun katkıları ile hazırlanan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Şehit Ömer Cankatar İlkokulu Müdürü Oktay Peker’in açılış konuşması ile başladı.

Zeytinburnu İlçe Kaymakamı Mehmet Makas 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programında kısa bir konuşma yaptı. Bir milletin uyanışını simgeleyen Kurtuluş Savaşımızın yürütüldüğü Meclisimizin açılışının yıldönümü olan ve "Milletimize ve Çocuklarımıza" armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı başta geleceğimiz olan çocuklarımız olmak üzere tüm halkımıza kutlu olsun.Başta Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve ülkemizin kuruluşunda emeği geçen tüm şehit ve gazilerimiz ve fedakar halkımız ile Kurtuluş Savaşımızın merkezi olan Kurtuluş Savaşı dönemi Meclis üyelerimizi saygı ve minnetle anıyoruz dedi.

Törene konuşan Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt,  Geleceğimizin Umudu Sevgili Çocuklar; Sizler yarınlarımızın “Güçlü Türkiye”sini oluşturacak en kıymetli değerlerimizsiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nızı yürekten kutluyor, bütün dünya çocuklarına barış, sağlık, huzur, mutluluk dolu günler diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

Sunuculuğunu Atatürk İlkokulu Öğretmeni Mehmet Sena Hasanoğlu ve Şemsettin Sami Ortaokulu Müdür Yardımcısı Seval Işık’ın yaptığı tören  Gazipaşa İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Dünyayı Birlikte Kuralım” gösterisi, Şehit İbrahim Yılmaz Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Türkiyem” gösterisi, Şemsettin Sami Ortaokulu öğrencisi Şeyma Şahin tarafından okunan şiir, Şehit Ömer Cankatar İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Erzurum Bar Ekibi” ve “Kafkas Halk Oyunları” gösterisi, Gazipaşa İlkokulu Potpori Halk Oyunları gösterisi ile devam etti.

23 Nisan konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Başkan Yardımcıları Hurşit Bekaroğlu, Osman Dinç, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, İlçe Sağlık Müdürü Havva Kaplan Kılavuz ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt tarafından takdim edildi..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.