SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Ülkü Ocakları Sümer mahallesinde gövde gösterisi yaptı

GÜNDEM 25.04.2018 - 11:14, Güncelleme: 25.04.2018 - 11:14
 

Zeytinburnu Ülkü Ocakları Sümer mahallesinde gövde gösterisi yaptı

İstanbul Ülkü Ocaklarının Mahallelerde Teşkilatlanın Talimatı Üzerine Ülkü Ocakları Zeytinburnu ilçe Başkanlığı Pilot Mahalle Olarak Belirlediği Sümer Mahallesinde Adeta Gövde Gösterisi Yaptı.

Yüzlerce Ülkü Ocaklının Buluştuğu Yemin Töreni Programında 7'den 77'ye Herkes Programa Eşlik Etti. Mahalle Sakinlerinin de takdirle karşıladığı programa Ülkü Ocakları Zeytinburnu ilçe Başkanı Tunahan Haydar, Ülkü Ocakları ilçe teşkilat Başkanı Baycan Bulut, İlçe 2.Başkanı Abdülmecit Ayhan, Ocak yöneticileri Recep Karabul, Ferdi Vatansever, Yakup Demirci, Zeytinburnu'nun Saygın İşadamlarından Murat Elmas, ismail Naç, Ve Yüzlerce Ülkücü Gencin Katıldığı Yemin Töreni Programı Büyük Bir Coşkuyla Yapıldı. Ülkü Ocakları Zeytinburnu ilçe başkanlığı Sümer Mahalle Teşkilat Başkanlığı Görevine Getirilen Sümer Mahallesinin Sevilen İsmi ''Mücahit Çimen'' Doğup Büyüdüğü Mahallesinde Yoğun ilgi gördü. Yemin töreni sonrası tebrikleri kabul eden Sümer Mahallesi Teşkilat Başkanı Mücahit Çimen '' Ülkücü Hareketin Bir Neferi Olduğunu aldığı Bu Kutlu Sancağı Daha Yukarlara Taşımak İçin Kendisinin Ve Ekibinin Var Gücüyle Çalışacağını Belirtti.'' Yemin Töreni Sonrası ''Sümer Meydanı Bozkurt Yuvası'' ''Bozkurt Mücahit'' Sloganları Eşliğinde Program Olaysız Bir Şekilde Sona Erdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İstanbul Ülkü Ocaklarının Mahallelerde Teşkilatlanın Talimatı Üzerine Ülkü Ocakları Zeytinburnu ilçe Başkanlığı Pilot Mahalle Olarak Belirlediği Sümer Mahallesinde Adeta Gövde Gösterisi Yaptı.

Yüzlerce Ülkü Ocaklının Buluştuğu Yemin Töreni Programında 7'den 77'ye Herkes Programa Eşlik Etti. Mahalle Sakinlerinin de takdirle karşıladığı programa Ülkü Ocakları Zeytinburnu ilçe Başkanı Tunahan Haydar, Ülkü Ocakları ilçe teşkilat Başkanı Baycan Bulut, İlçe 2.Başkanı Abdülmecit Ayhan, Ocak yöneticileri Recep Karabul, Ferdi Vatansever, Yakup Demirci, Zeytinburnu'nun Saygın İşadamlarından Murat Elmas, ismail Naç, Ve Yüzlerce Ülkücü Gencin Katıldığı Yemin Töreni Programı Büyük Bir Coşkuyla Yapıldı.

Ülkü Ocakları Zeytinburnu ilçe başkanlığı Sümer Mahalle Teşkilat Başkanlığı Görevine Getirilen Sümer Mahallesinin Sevilen İsmi ''Mücahit Çimen'' Doğup Büyüdüğü Mahallesinde Yoğun ilgi gördü.

Yemin töreni sonrası tebrikleri kabul eden Sümer Mahallesi Teşkilat Başkanı Mücahit Çimen '' Ülkücü Hareketin Bir Neferi Olduğunu aldığı Bu Kutlu Sancağı Daha Yukarlara Taşımak İçin Kendisinin Ve Ekibinin Var Gücüyle Çalışacağını Belirtti.'' Yemin Töreni Sonrası ''Sümer Meydanı Bozkurt Yuvası'' ''Bozkurt Mücahit'' Sloganları Eşliğinde Program Olaysız Bir Şekilde Sona Erdi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.