SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Sinoplular Derneği Genel Kurul İlanı

GÜNDEM 01.10.2021 - 01:25, Güncelleme: 21.10.2021 - 15:22
 

Zeytinburnu Sinoplular Derneği Genel Kurul İlanı

Zeytinburnu Sinoplular Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulu aşağıda belirtilen adres, saat ve tarihte, belirlenen gündem maddeleri yapılacaktır.

Zeytinburnu Sinoplular Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulu'nun 18 Ekim Pazartesi günü Saat: 10:00'da yapılmasına eğer yeterli çoğunluk sağlanamazsa Kongre 24 Ekim 2021 Pazar Günü saat 10:00’da  Nisapsız olarak (Kahvaltı ile başlayacak) Telsiz Mahallesi 93 Sokak No: 31 Adresinde bulunan Dernek Merkezinde aşağıda belirtilen gündemle yapılacaktır. Kongre öncesi Dernek Yönetimi tarafından Üyelere kahvaltı verilecektir. Zeytinburnu Sinoplular Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneğinin tüm üyelerine duyurulur. GÜNDEM 1-Açılış ve yoklama, 2- Kongre Başkanlık Divanının seçimi, 3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı 4- Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, 5- Yönetim ve Denetim Kurulunun ibrası, 6-Kesin bütçe ve Talimini bütçenin görüşülerek onaylanması. 7-Başkan, Yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi, 8-Dilek ve temenniler, 9-Kapanış DERNEK YÖNETİMİ ADINA BAŞKAN MEHMET ÇAKIR  
Zeytinburnu Sinoplular Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulu aşağıda belirtilen adres, saat ve tarihte, belirlenen gündem maddeleri yapılacaktır.

Zeytinburnu Sinoplular Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulu'nun 18 Ekim Pazartesi günü Saat: 10:00'da yapılmasına eğer yeterli çoğunluk sağlanamazsa Kongre 24 Ekim 2021 Pazar Günü saat 10:00’da  Nisapsız olarak (Kahvaltı ile başlayacak) Telsiz Mahallesi 93 Sokak No: 31 Adresinde bulunan Dernek Merkezinde aşağıda belirtilen gündemle yapılacaktır. Kongre öncesi Dernek Yönetimi tarafından Üyelere kahvaltı verilecektir. Zeytinburnu Sinoplular Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneğinin tüm üyelerine duyurulur.

GÜNDEM

1-Açılış ve yoklama,
2- Kongre Başkanlık Divanının seçimi,
3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
4- Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi,
5- Yönetim ve Denetim Kurulunun ibrası,
6-Kesin bütçe ve Talimini bütçenin görüşülerek onaylanması.
7-Başkan, Yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi,
8-Dilek ve temenniler,
9-Kapanış

DERNEK YÖNETİMİ ADINA BAŞKAN MEHMET ÇAKIR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.