SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu şehitleri için ayağa kalktı!

KÜLTÜR 20.02.2016 - 10:35, Güncelleme: 20.02.2016 - 10:35
 

Zeytinburnu şehitleri için ayağa kalktı!

Ankara’daki hain saldırı ardından Diyarbakır saldırısı ve Üç günde toplam 45 Şehit ’in ardından Zeytinburnu ayağa kalktı ve şehitleri için yürüdü..

Ankara’da Canlı bomba saldırısında 28 Şehit verdik. Bundan sadece bir gün sonra Diyarbakır’da hain saldırı ve 9 şehit bir gün sonra ise Güneydoğu Anadolu’daki süpürme operasyonlarında şehit şehit sadece üç günde 45 Vatan evladımızı hain terör aramızdan aldı. Bu büyük acıdan sonra Türkiye ayağa kalktı. Zeytinburnu’nda Yüzlerce kişi Türk bayraklarıyla protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Kur-an Petrolün önünden başlayan yürüyüş 58. Bulvar girişinde emniyet tarafında engellendi ve vatandaşlar tekrar ZKS yan yoldan Beştelsiz yönüne çevrildi. Vatandaşlar slogan atarak yürüyüşlerine devam ettiler. Yürüyüş esnasında Türk bayrakları açarak, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Vatan sana canım feda', 'Ne Mutlu Türk’üm diyene', 'Hepimiz askeriz, hepimiz Mehmetiz', 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Grup ayrıca yürüyüş sırasında, 'Ezan dinmez diyen, bayrak inmez diyen, şehit ölmez şeklinde de sloganlar atıldı. Askerlik Şubesinin önünde İstikal Marşı okundu ve ardından olaysız bir şeklide tepki yürüyüşü bitti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Ankara’daki hain saldırı ardından Diyarbakır saldırısı ve Üç günde toplam 45 Şehit ’in ardından Zeytinburnu ayağa kalktı ve şehitleri için yürüdü..

Ankara’da Canlı bomba saldırısında 28 Şehit verdik. Bundan sadece bir gün sonra Diyarbakır’da hain saldırı ve 9 şehit bir gün sonra ise Güneydoğu Anadolu’daki süpürme operasyonlarında şehit şehit sadece üç günde 45 Vatan evladımızı hain terör aramızdan aldı. Bu büyük acıdan sonra Türkiye ayağa kalktı.

Zeytinburnu’nda Yüzlerce kişi Türk bayraklarıyla protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Kur-an Petrolün önünden başlayan yürüyüş 58. Bulvar girişinde emniyet tarafında engellendi ve vatandaşlar tekrar ZKS yan yoldan Beştelsiz yönüne çevrildi. Vatandaşlar slogan atarak yürüyüşlerine devam ettiler.

Yürüyüş esnasında Türk bayrakları açarak, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Vatan sana canım feda', 'Ne Mutlu Türk’üm diyene', 'Hepimiz askeriz, hepimiz Mehmetiz', 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Grup ayrıca yürüyüş sırasında, 'Ezan dinmez diyen, bayrak inmez diyen, şehit ölmez şeklinde de sloganlar atıldı. Askerlik Şubesinin önünde İstikal Marşı okundu ve ardından olaysız bir şeklide tepki yürüyüşü bitti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.