SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu sahilinde 'Taliban bayrağı' açtılar

KÜLTÜR 03.08.2020 - 11:39, Güncelleme: 03.08.2020 - 11:39
 

Zeytinburnu sahilinde 'Taliban bayrağı' açtılar

Zeytinburnu sahilinde 'Taliban bayrağı' iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bakırköy sahilinden çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Bakırköy sahilinden çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Sahilde fotoğraf çeken gençlere yönelik yayınlanan video sonrası tepkiler de bir anda büyüdü.  Taliban bayrağı açtığı iddia edilen  sığınmacılara ait söz konusu görüntüler kısa sürede Twitter'ın en çok konuşulanları arasına girdi.  O anları sosyal medya platformu Tiktok ile paylaşan göçmenlerin videosu,  Afganistan'ı kana bulayan Taleban'ı İstanbul sahillerine taşımasına sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı'na bu kişilerin bulunması için çağrıda bulundu.  
Zeytinburnu sahilinde 'Taliban bayrağı' iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bakırköy sahilinden çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Bakırköy sahilinden çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Sahilde fotoğraf çeken gençlere yönelik yayınlanan video sonrası tepkiler de bir anda büyüdü. 

Taliban bayrağı açtığı iddia edilen  sığınmacılara ait söz konusu görüntüler kısa sürede Twitter'ın en çok konuşulanları arasına girdi.

 O anları sosyal medya platformu Tiktok ile paylaşan göçmenlerin videosu,  Afganistan'ı kana bulayan Taleban'ı İstanbul sahillerine taşımasına sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı'na bu kişilerin bulunması için çağrıda bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.