SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Polis Hizmetleri Derneği başarılı polisleri ödüllendirdi

KÜLTÜR 09.05.2017 - 11:49, Güncelleme: 09.05.2017 - 11:49
 

Zeytinburnu Polis Hizmetleri Derneği başarılı polisleri ödüllendirdi

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Polis Hizmetlerini Geliştirme Derneği ilçemize uzun yıllar hizmet etmiş ve emekliye ayrılan Polis Memurlarıyla, görevinde üstün başarı göstermiş polis memurlarını onurlandırdı.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Polis Hizmetlerini Geliştirme Derneği ilçemize uzun yıllar hizmet etmiş ve emekliye ayrılan Polis Memurlarıyla, görevinde üstün başarı göstermiş polis memurlarını yemekli bir programla onurlandırdı. Belgradkapı sosyal tesislerinde programa İlçe Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Belediye Başkanı Murat Aydın, Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Polis Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Ayhan Özsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Faik Biçer, Metin Develi, Ayhan Özoğul, Merkezefendi Mahalle Muhtarı Nejdet Baykan ve başarılı polis memurları katıldı. Polislerin onur yemeğinde kısa bir konuşma yapan Zeytinburnu Emniyet Müdürü Cenk Özmen, 20 Yılı aşkın süredir bu kutsal mesleğe hizmet veren ve bugün itibariyle emekliye ayrılan arkadaşlarımıza emeklilik hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum. Hizmetlerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kendilerine nacizaene bir önerim var. Bol bol okuyup seyahat etsinler ve kendilerine birde hobi bulsunlar ki yenge onları kısa süre içinde evden kovmasın diyerek gülümsemelere neden oldu. Polis Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Ayhan Özsoy, bugün 20 Yılının bu kutsal mesleğe adamış, hatta aralarında 20 Yıldır ilçemize hizmet eden polis arkadaşlarımızı emekliliğe uğurluyoruz. Bunun yanında ilçemizde bir çok başarılı operasyonlara imza atan ve yaptıkları bu çalışmalarla meslektaşlarından bir adım öne çıkan başarılı polislerimizi ödüllendiriyoruz.  Emekliye ayrılan polislerimize sağlık mutluluklar iliyoruz. Başarılı polislerime bu gayretlerinin devamını diliyorum dedi.  Programının yoğunluğundan dolayı yemeğe geç katılan Zeytinburnu belediye Başkanı Murat Aydın da polisleri tek tek tebrik etti ve başarılar diledi. Gecenin sonunda, görevinde üstün başarı gösteren polis memurları Metin Çakır, Ali Yavuzalp, Fatih Gürhan Güler’e ödüllerini Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Polis memurları Naci Allı, Gökhan Karadaş, Orhan Keskin’e ödüllerini Garnizon Komutan Vekili Albay Halil Akar, Polis Memurları Berkan Birgenç, Hayrettin Baş, Enes Bilge, Osman Çevlik, Bülent Yıldız’a ödüllerini İlçe Müftüsü İsmail Gökmen takdim etti. Polis memurları Süleyman Kaya, Ahmet Göktaş ve Semih Çamçı’ya ödüllerini Polis Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Ayhan Özsoy takdim etti. Hizmet Sürelerini başarıyla tamamlayarak emekli olan emniyet mensupları Osman Çelik, Veysel Tomruk, Kadir İrgi, Osman Yılmaz, Nami Erdoğan’a teşekkür plaketlerini ilçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen takdim etti ve tüm katılımcılara teşekkür etti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Polis Hizmetlerini Geliştirme Derneği ilçemize uzun yıllar hizmet etmiş ve emekliye ayrılan Polis Memurlarıyla, görevinde üstün başarı göstermiş polis memurlarını onurlandırdı.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Polis Hizmetlerini Geliştirme Derneği ilçemize uzun yıllar hizmet etmiş ve emekliye ayrılan Polis Memurlarıyla, görevinde üstün başarı göstermiş polis memurlarını yemekli bir programla onurlandırdı. Belgradkapı sosyal tesislerinde programa İlçe Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Belediye Başkanı Murat Aydın, Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Polis Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Ayhan Özsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Faik Biçer, Metin Develi, Ayhan Özoğul, Merkezefendi Mahalle Muhtarı Nejdet Baykan ve başarılı polis memurları katıldı.

Polislerin onur yemeğinde kısa bir konuşma yapan Zeytinburnu Emniyet Müdürü Cenk Özmen, 20 Yılı aşkın süredir bu kutsal mesleğe hizmet veren ve bugün itibariyle emekliye ayrılan arkadaşlarımıza emeklilik hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum. Hizmetlerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kendilerine nacizaene bir önerim var. Bol bol okuyup seyahat etsinler ve kendilerine birde hobi bulsunlar ki yenge onları kısa süre içinde evden kovmasın diyerek gülümsemelere neden oldu.

Polis Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Ayhan Özsoy, bugün 20 Yılının bu kutsal mesleğe adamış, hatta aralarında 20 Yıldır ilçemize hizmet eden polis arkadaşlarımızı emekliliğe uğurluyoruz. Bunun yanında ilçemizde bir çok başarılı operasyonlara imza atan ve yaptıkları bu çalışmalarla meslektaşlarından bir adım öne çıkan başarılı polislerimizi ödüllendiriyoruz.  Emekliye ayrılan polislerimize sağlık mutluluklar iliyoruz. Başarılı polislerime bu gayretlerinin devamını diliyorum dedi.  Programının yoğunluğundan dolayı yemeğe geç katılan Zeytinburnu belediye Başkanı Murat Aydın da polisleri tek tek tebrik etti ve başarılar diledi.

Gecenin sonunda, görevinde üstün başarı gösteren polis memurları Metin Çakır, Ali Yavuzalp, Fatih Gürhan Güler’e ödüllerini Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Polis memurları Naci Allı, Gökhan Karadaş, Orhan Keskin’e ödüllerini Garnizon Komutan Vekili Albay Halil Akar, Polis Memurları Berkan Birgenç, Hayrettin Baş, Enes Bilge, Osman Çevlik, Bülent Yıldız’a ödüllerini İlçe Müftüsü İsmail Gökmen takdim etti.

Polis memurları Süleyman Kaya, Ahmet Göktaş ve Semih Çamçı’ya ödüllerini Polis Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Ayhan Özsoy takdim etti. Hizmet Sürelerini başarıyla tamamlayarak emekli olan emniyet mensupları Osman Çelik, Veysel Tomruk, Kadir İrgi, Osman Yılmaz, Nami Erdoğan’a teşekkür plaketlerini ilçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen takdim etti ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.