SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Okul Müdürleri toplandı

EĞİTİM 20.04.2018 - 14:55, Güncelleme: 20.04.2018 - 14:55
 

Zeytinburnu Okul Müdürleri toplandı

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali Yeşilyurt'un başkanlığında, Şube Müdürleri ve ilçemize bağlı resmi/özel okul müdürlerinin katılımıyla Nisan ayı okul müdürleri toplanıntısı yapıldı

Müdürler toplantısı, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali YEŞİLYURT başkanlığında, Şube Müdürleri ve ilçemize bağlı resmi/özel okul müdürlerinin katılımı ile 12.04.2018 tarihi saat 09.00’da Merkezefendi Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılmıştır. Toplantıda; İlçemizde yapılmakta olan projelerin iş ve işlemleri, ilçelerde gerçekleştirilen Misafirim Öğretmenim Projesi, Bizim Gök Kubbemiz Projesi ve İstanbul Gençlik Festivali projesi kapsamında yapılan iş ve işlemlere ilişkin bilgilendirme, TÜBİTAK 4007 Bilim  Şenlikleri Destekleme Programı  ve Zeytinburnu Belediyesi tarafından desteklenen Bilim ve Kültür Şenliğine hazırlıkların tamamlanması ve diğer iş ve işlemler ile ilgili konular gündem maddesi olarak ele alındı.
Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali Yeşilyurt'un başkanlığında, Şube Müdürleri ve ilçemize bağlı resmi/özel okul müdürlerinin katılımıyla Nisan ayı okul müdürleri toplanıntısı yapıldı

Müdürler toplantısı, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali YEŞİLYURT başkanlığında, Şube Müdürleri ve ilçemize bağlı resmi/özel okul müdürlerinin katılımı ile 12.04.2018 tarihi saat 09.00’da Merkezefendi Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılmıştır.

Toplantıda; İlçemizde yapılmakta olan projelerin iş ve işlemleri, ilçelerde gerçekleştirilen Misafirim Öğretmenim Projesi, Bizim Gök Kubbemiz Projesi ve İstanbul Gençlik Festivali projesi kapsamında yapılan iş ve işlemlere ilişkin bilgilendirme, TÜBİTAK 4007 Bilim  Şenlikleri Destekleme Programı  ve Zeytinburnu Belediyesi tarafından desteklenen Bilim ve Kültür Şenliğine hazırlıkların tamamlanması ve diğer iş ve işlemler ile ilgili konular gündem maddesi olarak ele alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.