SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Muhtarlarıdan ortak tepki

KÜLTÜR 23.05.2015 - 15:48, Güncelleme: 23.05.2015 - 15:48
 

Zeytinburnu Muhtarlarıdan ortak tepki

Zeytinburnu Belediyesi Ordu-Giresun Havalimanın açılışı için İstanbul’dan uçak kaldırdı. Belediye’nin özel uçak kaldırması bazı kesimlerin tepkisine neden olurken Muhtarların açılış davetine icabet etmemesi konuyu başka bir noktaya taşıdı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İlçemizdeki STK Başkanlarını Kanaat önderlerini, Basın Mensuplarını, Amatör Spor Kulüp Başkanlarını, İşadamlarını Siyasetçileri ve muhtarları Avrupa’da Denizin ortasına yapılan ilk havalimanı olan ORGİ’nin açılışı için davet etti. Birçok kesim bu davete icabet ederken Zeytinburnu Muhatları ortak karar alarak bu davete icabet etmediler. İstanbul Muhtarları Derneği Başkan Yardımcısı ve Zeytinburnu Muhtarlarının sözcüsü Nadide Polat gazetemize telefonla ulaşarak Bizler davet edildiğimiz halde bu davete icabet etmeyerek tepkimizi ortaya koyduk. Tepkimiz Ne havalimanına nede uçağın kaldırılmasınadır. Havalimanı Ülkemize hayırlı olsun. Uçağın kaldırılmasında Başkanımız kendi inisiyatifidir. Buda ayrı bir konudur. Bizim asıl tepkimiz tam 11 aydır Belediye Başkanımız Bizlerle ne görüşüyor nede bizlere randevu veriyor. Randevu taleplerimiz geri çevriliyor. İsteklerimiz ise dilekçe yazın şeklinde karşılanıyor. En son geçen ramazan ayından Ekrem Erdem’in sahur yemeğinde bir araya geldik.  O gün bu gündür bir görüşmemiz olmadı. En son Biz kendisine ulaştık kısa bir sürede olsa Bizleri dinlemesini talep ettik Başkan bir randevusu olduğunu dile getirerek katılmadı. Tek sorumuz bu iletişimsizlik sorunudur. Şahsi olarak hiçbir sorumuz yoktur. Bizler Zeytinburnu Muhtarları olarak aldığımız ortak karar gereği Belediyenin hiçbir etkinliğine katılmıyoruz. Giresun’daki açılışa da Muhtarlardan sadece Nejdet Baykan kendi bireysel inisiyatifiyle katılmıştır Bizlerin temsilcisi olarak katılmamıştır. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi Ordu-Giresun Havalimanın açılışı için İstanbul’dan uçak kaldırdı. Belediye’nin özel uçak kaldırması bazı kesimlerin tepkisine neden olurken Muhtarların açılış davetine icabet etmemesi konuyu başka bir noktaya taşıdı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İlçemizdeki STK Başkanlarını Kanaat önderlerini, Basın Mensuplarını, Amatör Spor Kulüp Başkanlarını, İşadamlarını Siyasetçileri ve muhtarları Avrupa’da Denizin ortasına yapılan ilk havalimanı olan ORGİ’nin açılışı için davet etti. Birçok kesim bu davete icabet ederken Zeytinburnu Muhatları ortak karar alarak bu davete icabet etmediler.

İstanbul Muhtarları Derneği Başkan Yardımcısı ve Zeytinburnu Muhtarlarının sözcüsü Nadide Polat gazetemize telefonla ulaşarak Bizler davet edildiğimiz halde bu davete icabet etmeyerek tepkimizi ortaya koyduk. Tepkimiz Ne havalimanına nede uçağın kaldırılmasınadır. Havalimanı Ülkemize hayırlı olsun. Uçağın kaldırılmasında Başkanımız kendi inisiyatifidir. Buda ayrı bir konudur. Bizim asıl tepkimiz tam 11 aydır Belediye Başkanımız Bizlerle ne görüşüyor nede bizlere randevu veriyor. Randevu taleplerimiz geri çevriliyor. İsteklerimiz ise dilekçe yazın şeklinde karşılanıyor. En son geçen ramazan ayından Ekrem Erdem’in sahur yemeğinde bir araya geldik.  O gün bu gündür bir görüşmemiz olmadı. En son Biz kendisine ulaştık kısa bir sürede olsa Bizleri dinlemesini talep ettik Başkan bir randevusu olduğunu dile getirerek katılmadı. Tek sorumuz bu iletişimsizlik sorunudur. Şahsi olarak hiçbir sorumuz yoktur. Bizler Zeytinburnu Muhtarları olarak aldığımız ortak karar gereği Belediyenin hiçbir etkinliğine katılmıyoruz. Giresun’daki açılışa da Muhtarlardan sadece Nejdet Baykan kendi bireysel inisiyatifiyle katılmıştır Bizlerin temsilcisi olarak katılmamıştır.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.