SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Masterler Ayvalık’tan Başarıyla Döndü

SPOR 27.09.2021 - 13:51, Güncelleme: 27.09.2021 - 13:54
 

Zeytinburnu Masterler Ayvalık’tan Başarıyla Döndü

Balıkesir Açık Su Yüzme Şampiyonası, Ayvalık ilçesinde gerçekleştirildi. Zeytinburnu Belediyesi Masterlar Yüzme ekibinden 2 yüzücü şampiyonada büyük başarı elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi ve Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen şampiyonaya 550 sporcu katıldı. Sarımsaklı Plajı'ndaki şampiyonada 2 bin 500 ve 5 bin metrelik etaplarda kadın ve erkek yarışmacılar kıyasıya yarıştı. Zeytinburnu Belediyesi Masterlar Yüzme ekibi de şampiyonaya 20 yüzücüyle katılım gösterdi. Yüzme ekibinden Mutlu Çimiç, 2500 metrelik etapta 1’nci olurken Murat Yılmaz ise 3’ncü oldu. Dereceye girmenin mutluluğunu yaşayan sporculara ödülleri takdim edildi.
Balıkesir Açık Su Yüzme Şampiyonası, Ayvalık ilçesinde gerçekleştirildi. Zeytinburnu Belediyesi Masterlar Yüzme ekibinden 2 yüzücü şampiyonada büyük başarı elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi ve Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen şampiyonaya 550 sporcu katıldı. Sarımsaklı Plajı'ndaki şampiyonada 2 bin 500 ve 5 bin metrelik etaplarda kadın ve erkek yarışmacılar kıyasıya yarıştı.

Zeytinburnu Belediyesi Masterlar Yüzme ekibi de şampiyonaya 20 yüzücüyle katılım gösterdi. Yüzme ekibinden Mutlu Çimiç, 2500 metrelik etapta 1’nci olurken Murat Yılmaz ise 3’ncü oldu. Dereceye girmenin mutluluğunu yaşayan sporculara ödülleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.