SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde Mezuniyet Coşkusu

KÜLTÜR 24.05.2015 - 16:16, Güncelleme: 24.05.2015 - 16:16
 

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde Mezuniyet Coşkusu

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, 2014-2015 kültür sanat kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlerin resim sergisine katıldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, 2014-2015 kültür sanat kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlerin resim sergisine katıldı. Başkan Aydın, Mezuniyet Şöleni'nde ise kursiyerlere sertifikalarını takdim etti. Mezuniyet Şöleni Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'ne düzenlendi. Törene Başkan Aydın'ın yan ısıra çeşitli branşlarda eğitim alan çok sayıda kursiyer katıldı. Şölen konser, halk oyunları ve şiir dinletisi ile başlarken kursiyerlerin şölen sonunda sertifikalarını almalarıyla sürdü. Ardından kursiyerler tarafından yapılan resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Sergiyi Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve beriberindeki kurs hocaları birlikte açtı. Açılışın ardından Başkan Aydın, eserleri tek tek inceleyerek bilgi aldı. Sergi salonunu gezdikten sonra konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "2009 yılında Zeytinburnu Kültür Sanat faaliyetlerine başladı. 2014-15 sezonun finalindeyiz. 20 branşta Zeytinburnu'nun insanları geliyorlar ve kültür sanatla ilgili buradaki kurslarımıza katılıyorlar. ve onların yaptıkları eserlerini bugün burada sergiliyoruz" dedi. Kültür Sanat Merkezinde birçok alanda faaliyet gerçekleştirildiğini belirten Başkan Aydın, "Tabii bunun dışında müzik ve müziğin farklı branşları, halk oyunları, tiyatro gibi birçok alanda da etkinliklerimiz var. Bunun dışında kültür ile ilgili edebiyatçılarımızın burada aynı zamanda düşünürlerimizin söyleşileri ve dersleri oluyor. Zeytinburnu Kültür Merkezi gerçekten sanat anlamında bir fark kattı. Zeytinburnu'nda yaşayan halkımız da bunu sahiplendi. Kanaatim o ki Zeytinburnu'nda buraya gelmeyen yoktur. Yani bir şekilde buraya mutlaka gelmişlerdir. Sadece izleyici ve dinleyici olarak değil aynı zamanda aktif olarak ta bu sürecin içerisinde yer alıyorlar. Gerçekten kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Kursiyerlerden Emine Altınışık ise, "Kursun başlamışından bu yana 5-6 aydır bununla uğraştır. İnce ince işledim, uğraştım. Başa uzun sürdü. Bu kurs döneminde sadece bunun üzerinde çalıştım. Ama daha öncesinde de resim çalışmalarım oldu. İlgi duyanlar iyi bir ressam ve hocanın peşinden ayrılmasınlar" diye konuştu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, 2014-2015 kültür sanat kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlerin resim sergisine katıldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, 2014-2015 kültür sanat kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlerin resim sergisine katıldı. Başkan Aydın, Mezuniyet Şöleni'nde ise kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

Mezuniyet Şöleni Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'ne düzenlendi. Törene Başkan Aydın'ın yan ısıra çeşitli branşlarda eğitim alan çok sayıda kursiyer katıldı. Şölen konser, halk oyunları ve şiir dinletisi ile başlarken kursiyerlerin şölen sonunda sertifikalarını almalarıyla sürdü. Ardından kursiyerler tarafından yapılan resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Sergiyi Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve beriberindeki kurs hocaları birlikte açtı. Açılışın ardından Başkan Aydın, eserleri tek tek inceleyerek bilgi aldı.

Sergi salonunu gezdikten sonra konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "2009 yılında Zeytinburnu Kültür Sanat faaliyetlerine başladı. 2014-15 sezonun finalindeyiz. 20 branşta Zeytinburnu'nun insanları geliyorlar ve kültür sanatla ilgili buradaki kurslarımıza katılıyorlar. ve onların yaptıkları eserlerini bugün burada sergiliyoruz" dedi.

Kültür Sanat Merkezinde birçok alanda faaliyet gerçekleştirildiğini belirten Başkan Aydın, "Tabii bunun dışında müzik ve müziğin farklı branşları, halk oyunları, tiyatro gibi birçok alanda da etkinliklerimiz var. Bunun dışında kültür ile ilgili edebiyatçılarımızın burada aynı zamanda düşünürlerimizin söyleşileri ve dersleri oluyor. Zeytinburnu Kültür Merkezi gerçekten sanat anlamında bir fark kattı. Zeytinburnu'nda yaşayan halkımız da bunu sahiplendi. Kanaatim o ki Zeytinburnu'nda buraya gelmeyen yoktur. Yani bir şekilde buraya mutlaka gelmişlerdir. Sadece izleyici ve dinleyici olarak değil aynı zamanda aktif olarak ta bu sürecin içerisinde yer alıyorlar. Gerçekten kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kursiyerlerden Emine Altınışık ise, "Kursun başlamışından bu yana 5-6 aydır bununla uğraştır. İnce ince işledim, uğraştım. Başa uzun sürdü. Bu kurs döneminde sadece bunun üzerinde çalıştım. Ama daha öncesinde de resim çalışmalarım oldu. İlgi duyanlar iyi bir ressam ve hocanın peşinden ayrılmasınlar" diye konuştu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.