SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu-Kadıköy metrosu için tarih belli oldu!

KÜLTÜR 04.12.2019 - 10:04, Güncelleme: 04.12.2019 - 10:04
 

Zeytinburnu-Kadıköy metrosu için tarih belli oldu!

İBB'nin 2020 yılı sonrasında hizmete açmayı planladığı Zeytinburnu-Kadıköy metrosu 40 kilometre uzunluğa sahip olacak. Zeytinburnu-Kadıköy metro hattı ile Zeytinburnu’ndan Kadıköy’e ulaşım yaklaşık olarak 1 saatte sağlanabilecek.

Özellikle Zeytinburnu’nu avantajlı hale getirecek metro, Kazlıçeşme’den başlayarak Marmaray ile entegre çalışacak. Topkapı, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Göztepe gibi durakları bulunan metro, 4. Levent aktarmasıyla Hacıosman-Yenikapı metrosuna da bağlanarak Anadolu ve Avrupa yakalarının önemli bölgelerinden geçecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin metro çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belirlenen program dahilinde yeni hatların hızla hizmete alındığı İstanbul'da Zeytinburnu ile Kadıköy arasında yapılacak dev proje için start verildi. Buna göre toplam uzunluğu 40,3 kilometre olacak olan Zeytinburnu-Kadıköy metrosunda yolculuk 1 saat civarında sürecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin programına göre Zeytinburnu-Kadıköy metrosu, 2020 yılı sonrasında hizmete açılacak. Zeytinburnu-Kadıköy Metrosu Güzergahı ve Durakları: Kazlıçeşme - Zeytinburnu - Ambarlar - Topkapı - Bayrampaşa - Sağmalcılar - Uluyol - Gaziosmanpaşa - Silahtarağa - Sadabat - Kağıthane - Çeliktepe - 4. Levent - Rasathane - Ata 2 - Bosna Bulvarı - Ümraniye - Namık Kemal - Esatpaşa - Göztepe - Merdivenköy - Üniversite - Kadıköy ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
İBB'nin 2020 yılı sonrasında hizmete açmayı planladığı Zeytinburnu-Kadıköy metrosu 40 kilometre uzunluğa sahip olacak. Zeytinburnu-Kadıköy metro hattı ile Zeytinburnu’ndan Kadıköy’e ulaşım yaklaşık olarak 1 saatte sağlanabilecek.

Özellikle Zeytinburnu’nu avantajlı hale getirecek metro, Kazlıçeşme’den başlayarak Marmaray ile entegre çalışacak. Topkapı, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Göztepe gibi durakları bulunan metro, 4. Levent aktarmasıyla Hacıosman-Yenikapı metrosuna da bağlanarak Anadolu ve Avrupa yakalarının önemli bölgelerinden geçecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin metro çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belirlenen program dahilinde yeni hatların hızla hizmete alındığı İstanbul'da Zeytinburnu ile Kadıköy arasında yapılacak dev proje için start verildi.

Buna göre toplam uzunluğu 40,3 kilometre olacak olan Zeytinburnu-Kadıköy metrosunda yolculuk 1 saat civarında sürecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin programına göre Zeytinburnu-Kadıköy metrosu, 2020 yılı sonrasında hizmete açılacak.

Zeytinburnu-Kadıköy Metrosu Güzergahı ve Durakları: Kazlıçeşme - Zeytinburnu - Ambarlar - Topkapı - Bayrampaşa - Sağmalcılar - Uluyol - Gaziosmanpaşa - Silahtarağa - Sadabat - Kağıthane - Çeliktepe - 4. Levent - Rasathane - Ata 2 - Bosna Bulvarı - Ümraniye - Namık Kemal - Esatpaşa - Göztepe - Merdivenköy - Üniversite - Kadıköy

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.