SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu İzci Kulübü Başkan Aydın’ı ziyaret etti

KÜLTÜR 20.04.2017 - 11:13, Güncelleme: 20.04.2017 - 11:13
 

Zeytinburnu İzci Kulübü Başkan Aydın’ı ziyaret etti

Onları bir gün Çanakkale’de dedelerini anarken, bir gün Sarıkamış’ta Buz tutmuş atalarının izlerinden yürükken görürsünüz, Onlar Ülkemizin geçmişini geleceğe taşıyan izleri İzcileri. İşte bu izcilerin Zeytinburnu’nda ki temsilcileri Belediye Başkanımız Murat Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten oldukça memnun kalan e izcilere ayrı bir değer veren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın izcileri izci selamıyla karşıladı. Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, Zeytinburnu İzciler Kulübü Lideri Salim Koçaer; Zeytinburnu İzciler Kulübünün Yönetim Kurulu üyesi,, Meclis Üyesi ve işadamı Fikret Tuncer ve ziyarete iştirak eden izciler akşam yemeğinin ardından sohbet ettiler. Belediye Başkanı Aydın, izcilerle tek tek tanıştı ve kendilerine izcilik üzerine sorunlar yönlendirdi. Zeytinburnu İzciler Kulübü Lideri Salim Kocaer kısaca faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kulübümüz 2003 yılında İstanbul İzci Kulübü bünyesinde Zeytinburnu izci grubu adıyla faaliyetlere başlamıştır. Kurulduğu günden itibaren izci andı ve türesine dayanan bir değer sistemi aracılığıyla gençlerin eğitimine katkıda bulunmak ve toplumda yapıcı bir rol oynamak için çalışmıştır. Eğitim süresince kulübümüzde yapılan ünite toplantılarının yanı sıra açık hava faaliyetleri ile birlikte; izciliğin en etkili metotlarından olan “yaparak ve yaşayarak öğrenme” kavramını esas alarak çalışmalara devam etmiştir. Kısa bir süre içerisinde kendisini izcilik camiasına kabul ettirerek, yurtiçi ve uluslararası birçok faaliyette aktif rol almıştır. İBB Spor Kulübü bünyesinde uzun yıllar lider eğitimine önem veren grubumuz her branştan yeterli lider sayısına ulaştığında kulüpleşmiştir. Yönetim kurulu ve alt kurul üyelerinin tamamının izci liderlerinden oluştuğu kulübümüz, ülkemizde ilk ve tektir.  Hedefi; Güzel ahlaklı, eğitimli, ailesine, vatanına ve milletine sadık aktif izciler ve izci liderleri yetiştirmek olan grubumuz 2012 yılında aynı bakış açısıyla kulüpleşerek yoluna devam etmektedir. Kulübümüz kurulduğundan bu yana ideallerimizi etkin kılmak adına faaliyetler düzenlemektedir. İzcilerimizle Haftasonları genel kültür çalışmaları yaparak düzenli görüşmelerimiz olmakta. Ara ara olan Haftasonu kamplarımız ve kültür gezilerimizle etkileşimimizin farkına varmaktayız. Önemli faaliyetlerimizin başında her sene katılmakta olduğumuz dedelerimize vefa olarak gördüğümüz Çanakkale Milli bilinç kampı gelmektedir. Zorlu hava şartlarına rağmen her sene katıldığımız kış kamplarımız ise izcilerimize tecrübe kazandırmaktadır. Yaz aylarında düzenlediğimiz kamplarımızda bütün yıl öğrenilen teorik bilgilerin pratiğini uyguluyoruz tüm bu faaliyetlerimize katılarak Milli izci ünvanına sahip olan izcilerimiz yurtdışı faaliyetlerinde ülkemizi temsil etmektedir dedi. Başkan Zeytinburnu izcilik kulübüne ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve izcileri yine izcilerin selamıyla uğurladı. Zeytinburnu İzciler Kulübü : Necat Şendur Başkan, Salim Kocaer Kulüp Önderi , Münevver Kocaer Bşk. Yrd, Kadir Özbek Genel Sekreter , Furkan , Serdar Üye, Enes Serdar Üye, Mehmet Yesilbudak Üye, Emine Özbek Üye, Emre Serdar Üye, Fikret Tuncer Üye   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Onları bir gün Çanakkale’de dedelerini anarken, bir gün Sarıkamış’ta Buz tutmuş atalarının izlerinden yürükken görürsünüz, Onlar Ülkemizin geçmişini geleceğe taşıyan izleri İzcileri. İşte bu izcilerin Zeytinburnu’nda ki temsilcileri Belediye Başkanımız Murat Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten oldukça memnun kalan e izcilere ayrı bir değer veren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın izcileri izci selamıyla karşıladı. Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, Zeytinburnu İzciler Kulübü Lideri Salim Koçaer; Zeytinburnu İzciler Kulübünün Yönetim Kurulu üyesi,, Meclis Üyesi ve işadamı Fikret Tuncer ve ziyarete iştirak eden izciler akşam yemeğinin ardından sohbet ettiler. Belediye Başkanı Aydın, izcilerle tek tek tanıştı ve kendilerine izcilik üzerine sorunlar yönlendirdi.

Zeytinburnu İzciler Kulübü Lideri Salim Kocaer kısaca faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kulübümüz 2003 yılında İstanbul İzci Kulübü bünyesinde Zeytinburnu izci grubu adıyla faaliyetlere başlamıştır. Kurulduğu günden itibaren izci andı ve türesine dayanan bir değer sistemi aracılığıyla gençlerin eğitimine katkıda bulunmak ve toplumda yapıcı bir rol oynamak için çalışmıştır. Eğitim süresince kulübümüzde yapılan ünite toplantılarının yanı sıra açık hava faaliyetleri ile birlikte; izciliğin en etkili metotlarından olan “yaparak ve yaşayarak öğrenme” kavramını esas alarak çalışmalara devam etmiştir.

Kısa bir süre içerisinde kendisini izcilik camiasına kabul ettirerek, yurtiçi ve uluslararası birçok faaliyette aktif rol almıştır. İBB Spor Kulübü bünyesinde uzun yıllar lider eğitimine önem veren grubumuz her branştan yeterli lider sayısına ulaştığında kulüpleşmiştir. Yönetim kurulu ve alt kurul üyelerinin tamamının izci liderlerinden oluştuğu kulübümüz, ülkemizde ilk ve tektir.  Hedefi; Güzel ahlaklı, eğitimli, ailesine, vatanına ve milletine sadık aktif izciler ve izci liderleri yetiştirmek olan grubumuz 2012 yılında aynı bakış açısıyla kulüpleşerek yoluna devam etmektedir.

Kulübümüz kurulduğundan bu yana ideallerimizi etkin kılmak adına faaliyetler düzenlemektedir. İzcilerimizle Haftasonları genel kültür çalışmaları yaparak düzenli görüşmelerimiz olmakta. Ara ara olan Haftasonu kamplarımız ve kültür gezilerimizle etkileşimimizin farkına varmaktayız. Önemli faaliyetlerimizin başında her sene katılmakta olduğumuz dedelerimize vefa olarak gördüğümüz Çanakkale Milli bilinç kampı gelmektedir.

Zorlu hava şartlarına rağmen her sene katıldığımız kış kamplarımız ise izcilerimize tecrübe kazandırmaktadır. Yaz aylarında düzenlediğimiz kamplarımızda bütün yıl öğrenilen teorik bilgilerin pratiğini uyguluyoruz tüm bu faaliyetlerimize katılarak Milli izci ünvanına sahip olan izcilerimiz yurtdışı faaliyetlerinde ülkemizi temsil etmektedir dedi. Başkan Zeytinburnu izcilik kulübüne ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve izcileri yine izcilerin selamıyla uğurladı.

Zeytinburnu İzciler Kulübü : Necat Şendur Başkan, Salim Kocaer Kulüp Önderi , Münevver Kocaer Bşk. Yrd, Kadir Özbek Genel Sekreter , Furkan , Serdar Üye, Enes Serdar Üye, Mehmet Yesilbudak Üye, Emine Özbek Üye, Emre Serdar Üye, Fikret Tuncer Üye

 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.