SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu İstek, Öneri ve Şikayetlerini Whatsapp’tan Bildiriyor

KÜLTÜR 04.08.2017 - 18:19, Güncelleme: 04.08.2017 - 18:19
 

Zeytinburnu İstek, Öneri ve Şikayetlerini Whatsapp’tan Bildiriyor

Zeytinburnulu vatandaşlar istek, öneri ve şikayetlerini artık WhatsApp’tan söylüyor.

Zeytinburnu Belediyesi, WhatsApp çözüm merkezi ile vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini daha hızlı çözüme kavuşturuyor. 0552 444 1984 hattından vatandaşların sesi olan çözüm merkezi, uygulama sayesinde ilçe sakinlerinin taleplerine anında cevap verebiliyor. Haftanın 7 günü aktif olan WhatsApp hattından sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturan vatandaşlar ise uygulamadan oldukça memnun. İhbar hattı gibi de çalışan çözüm merkezine, aracını yaya kaldırımına park eden, temizlik kurallarına uymayan, çöp çıkarma saatlerinden önce ve sonra dışarıya çöp atan vatandaşlar da ihbar edilebiliyor. Yapılan şikayet kanıtlandığı takdirde dışarıya çöp bırakma saatlerine uymayan ya da aracını yaya kaldırımına park eden vatandaşlar yönce tebligatla uyarılıyor. Aynı kural ihlalini ikinci kez yaptığı takdirde ise haklarında cezai işlem uygulanıyor. Vatandaşlardan gelen her türlü talep, şikayet ve önerileri kayıt altına alan ekipler uygun bir bilgilendirme yaptıktan sonra konuyu ilgili müdürlüklere iletiyor. Müdürlüklerden alınan dönüşler ve sonuçlar neticesinde çözüm kısa sürede vatandaşlara iletiliyor.
Zeytinburnulu vatandaşlar istek, öneri ve şikayetlerini artık WhatsApp’tan söylüyor.

Zeytinburnu Belediyesi, WhatsApp çözüm merkezi ile vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini daha hızlı çözüme kavuşturuyor. 0552 444 1984 hattından vatandaşların sesi olan çözüm merkezi, uygulama sayesinde ilçe sakinlerinin taleplerine anında cevap verebiliyor. Haftanın 7 günü aktif olan WhatsApp hattından sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturan vatandaşlar ise uygulamadan oldukça memnun.

İhbar hattı gibi de çalışan çözüm merkezine, aracını yaya kaldırımına park eden, temizlik kurallarına uymayan, çöp çıkarma saatlerinden önce ve sonra dışarıya çöp atan vatandaşlar da ihbar edilebiliyor. Yapılan şikayet kanıtlandığı takdirde dışarıya çöp bırakma saatlerine uymayan ya da aracını yaya kaldırımına park eden vatandaşlar yönce tebligatla uyarılıyor. Aynı kural ihlalini ikinci kez yaptığı takdirde ise haklarında cezai işlem uygulanıyor.

Vatandaşlardan gelen her türlü talep, şikayet ve önerileri kayıt altına alan ekipler uygun bir bilgilendirme yaptıktan sonra konuyu ilgili müdürlüklere iletiyor. Müdürlüklerden alınan dönüşler ve sonuçlar neticesinde çözüm kısa sürede vatandaşlara iletiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.