SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu İHH'dan Gazze'ye yardım kermesi

KÜLTÜR 15.01.2018 - 12:06, Güncelleme: 15.01.2018 - 12:06
 

Zeytinburnu İHH'dan Gazze'ye yardım kermesi

İHH İnsani Yardım Vakfı Zeytinburnu temsilciliği önderliğinde İlçemizde ki birçok STK’nın desteğiyle Kudüs kermesi düzenlendi. Kermes 21 Ocak Cuma gününe kadar açık kalacak.

İHH Zeytinburnu önderliğinde Kudüs kermesine, AGD, ASYAAD, DİYANET.SEN, EĞİTİM.BİR.SEN, ENDER, ERBAKAN VAKFI, İLİM YAYMA CEMİYETİ ZEYTİNBURNU, TÜGVA, ZEYYED, YAVUZ SULTAN SELİM GENÇLİK DERNEĞİ, ZEYTİNBURNU İSLAM KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ, İSTEK DER katkı verdi. Kermes Nuripaşa Mahallesi Merv Caddesi İş Bankası Karşısında 21 Ocak’a kadar açık kalacak. Zeytinburnu İHH temsilcisi Murat Uluocak kermes açılışında yaptığı konuşmada katkı veren herkese teşekkür etti. Uluocak, en çok mazlumun katledildiği, en çok annelerin öldürüldüğü, en çok çocuğun yetim kaldığı, insanların sevdikleriyle can verdiği Gazze için kermes düzenliyoruz. Bugün de şu anda bu güzelliği birlikte paylaşıyoruz. Şu anda Gazze’de insanlar ne yazık ki katlediliyor. Biz de burada yapabileceğimiz en büyük yardımı yapmaya çalışıyoruz. Bizim için zulmün karşısında dik durmak en önemli şiarımızdır. Zulmün karşısında susanın dilsiz şeytan olduğu anlayışına şartsız inanıyoruz. Çadırdaki sıcaklık iklimsel değil, kalbimizin sıcaklığı da dışa vurmuş durumda ifadesini kullandı.Yapılan duanın ardından kermes, kurdele kesilerek açıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İHH İnsani Yardım Vakfı Zeytinburnu temsilciliği önderliğinde İlçemizde ki birçok STK’nın desteğiyle Kudüs kermesi düzenlendi. Kermes 21 Ocak Cuma gününe kadar açık kalacak.

İHH Zeytinburnu önderliğinde Kudüs kermesine, AGD, ASYAAD, DİYANET.SEN, EĞİTİM.BİR.SEN, ENDER, ERBAKAN VAKFI, İLİM YAYMA CEMİYETİ ZEYTİNBURNU, TÜGVA, ZEYYED, YAVUZ SULTAN SELİM GENÇLİK DERNEĞİ, ZEYTİNBURNU İSLAM KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ, İSTEK DER katkı verdi. Kermes Nuripaşa Mahallesi Merv Caddesi İş Bankası Karşısında 21 Ocak’a kadar açık kalacak.

Zeytinburnu İHH temsilcisi Murat Uluocak kermes açılışında yaptığı konuşmada katkı veren herkese teşekkür etti. Uluocak, en çok mazlumun katledildiği, en çok annelerin öldürüldüğü, en çok çocuğun yetim kaldığı, insanların sevdikleriyle can verdiği Gazze için kermes düzenliyoruz. Bugün de şu anda bu güzelliği birlikte paylaşıyoruz. Şu anda Gazze’de insanlar ne yazık ki katlediliyor.

Biz de burada yapabileceğimiz en büyük yardımı yapmaya çalışıyoruz. Bizim için zulmün karşısında dik durmak en önemli şiarımızdır. Zulmün karşısında susanın dilsiz şeytan olduğu anlayışına şartsız inanıyoruz. Çadırdaki sıcaklık iklimsel değil, kalbimizin sıcaklığı da dışa vurmuş durumda ifadesini kullandı.Yapılan duanın ardından kermes, kurdele kesilerek açıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.