SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Hizmetlerini Geliştirme Derneği Kaymakam Ercan Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

GÜNDEM 09.09.2022 - 09:50, Güncelleme: 13.09.2022 - 21:20
 

Zeytinburnu Hizmetlerini Geliştirme Derneği Kaymakam Ercan Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Zeytinburnu Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Nevzat Uluocak ve beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri çiçeği burnunda İlçe Kaymakamımız Ercan Turan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular...

Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan Zeytinburnu Hizmetlerini Geliştirme Derneği üyelerini makamında oldukça sıcak karşıladı. Dernek Başkanı Nevzat Uluocak önce Derneğin faaliyetleri hakkında Kaymakam Beye bilgi verdi ardından da tek tek yöneticileri tanıttı.  Derneğin Yöneticisi aynı zamanda Zeytinburnu’mdan sağlık alanında Dünyaya açılan Avrasya Hastaneler Grubu Ceosu İbrahim Urlu Hastane hakkında Kaymakam Ercan Turan’a bilgi verdi. Urlu; Avrasya Hastanesinin Türkiye genelinde hizmet ihracatında 85 Bin Firma içerinde ilk 500’ün içerisinde, Hastaneler içerisinde ise ciro bakımından 13.sırada insan sayısı bakımında ise 6.sırada olduğunu söyledi. Bu başarıda ise İlçemizin mozaiğinden kaynaklandığını söyledi.  Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan geldiği günden bugüne kadar kabul ettiği misafirlerinden ilçemizin Türkiye ekonomisine verdiği büyük katkıyı sunmasının kendisini çok mutlu ettiğini bunu daha da artırmak için yöneticilerle toplantı yaptığını ve bir heştek belirlediklerini bundan böyle Zeytinburnu’nda ‘BirlikteGüçlüyüz’ sloganı bile çok güzel çalışmalara imza atacaklarını söylediler.  Zeytinburnu Hizmetlerini Geliştirme Derneği’nin Kaymakamı Ercan Turan’a yaptığı hatırlı olsun ziyaretine; Dernek Başkanı Nevzat Uluocak, Başkan Vekili Erdoğan Biberoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Turan Gençoğlu, İsmail Tarhan ve Basın Sorumlusu Taylan Demirelli, Avrasya Hastaneler Grubu İşletme Direktörü İbrahim Urlu, Zeytinburnu Avrasya Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Ali Rıza Cenal, İdari İşler Müdürü Orçun Ulutaşlı katıldı.   
Zeytinburnu Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Nevzat Uluocak ve beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri çiçeği burnunda İlçe Kaymakamımız Ercan Turan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular...

Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan Zeytinburnu Hizmetlerini Geliştirme Derneği üyelerini makamında oldukça sıcak karşıladı. Dernek Başkanı Nevzat Uluocak önce Derneğin faaliyetleri hakkında Kaymakam Beye bilgi verdi ardından da tek tek yöneticileri tanıttı. 

Derneğin Yöneticisi aynı zamanda Zeytinburnu’mdan sağlık alanında Dünyaya açılan Avrasya Hastaneler Grubu Ceosu İbrahim Urlu Hastane hakkında Kaymakam Ercan Turan’a bilgi verdi. Urlu; Avrasya Hastanesinin Türkiye genelinde hizmet ihracatında 85 Bin Firma içerinde ilk 500’ün içerisinde, Hastaneler içerisinde ise ciro bakımından 13.sırada insan sayısı bakımında ise 6.sırada olduğunu söyledi. Bu başarıda ise İlçemizin mozaiğinden kaynaklandığını söyledi. 

Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan geldiği günden bugüne kadar kabul ettiği misafirlerinden ilçemizin Türkiye ekonomisine verdiği büyük katkıyı sunmasının kendisini çok mutlu ettiğini bunu daha da artırmak için yöneticilerle toplantı yaptığını ve bir heştek belirlediklerini bundan böyle Zeytinburnu’nda ‘BirlikteGüçlüyüz’ sloganı bile çok güzel çalışmalara imza atacaklarını söylediler. 

Zeytinburnu Hizmetlerini Geliştirme Derneği’nin Kaymakamı Ercan Turan’a yaptığı hatırlı olsun ziyaretine; Dernek Başkanı Nevzat Uluocak, Başkan Vekili Erdoğan Biberoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Turan Gençoğlu, İsmail Tarhan ve Basın Sorumlusu Taylan Demirelli, Avrasya Hastaneler Grubu İşletme Direktörü İbrahim Urlu, Zeytinburnu Avrasya Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Ali Rıza Cenal, İdari İşler Müdürü Orçun Ulutaşlı katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.