SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu HES Haritası Güncellendi

KÜLTÜR 06.01.2021 - 21:47, Güncelleme: 06.01.2021 - 21:47
 

Zeytinburnu HES Haritası Güncellendi

İstanbul İlçe İlçe Korona Virüs Haritası Değişti HES Haritası üzerinden aktif vakaların yoğun olduğu bölgeleri gözlemliyebiliyoruz. İstanbul için HES haritası ise bugün itibariyle güncellendi. İstanbul'un tüm ilçelerinde karantina sonrasında düşüş gözlemlendi.

Geçtiğimiz haftalarda alınan kararlar doğrultuunda hafta sonları uygulanan karantina süreçleri etkisini göstermeye başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dikkatli olmalıyız uyarlarına karşı, İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde vakalarda düşüş gözlemleniyor. Son olarak yayınlanan koronavirüs tablosunda günlük vaka sayısının 14.494 kişiye, hasta sayısının 1.477 kişiye kadar gerilediği gözlemlenmişti. Dün hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı ise 194 olarak açıklandı. Toplamda ise 2 milyon 270 bin 101 kişide hastalık tespit edildi. Toplam vefat sayımız ise 21.879 olarak açıklandı. Konu üzerine açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sonuç almak için birlikte ve sürekli mücadele etmeliyiz ifadelerini kullanmıştı. Bugün ise HES haritasında güncellemeye gidildi. Tüm Türkiye genelinde aktif vakaların ve tehlikeli bölgelerin gösterildiği haritada sinyaller olumlu yönde gözüküyor. Birçok kırmızı renkli bölge yeşile doğru renk değişikliğine gidiyor. 6 OCAK Yeni yayınlanan korona virüs haritasında İstanbul'un ilçe ilçe tüm bölgeleri gösterdi. Aktif vaka sayılarında ciddi bir düşüş gözlemleniyor. Zeytinburnu yüksek risk grubu semtler arasında olmaya devam ediyor. Haritanın birçoğu kırmızıya boyanmış durumda.
İstanbul İlçe İlçe Korona Virüs Haritası Değişti HES Haritası üzerinden aktif vakaların yoğun olduğu bölgeleri gözlemliyebiliyoruz. İstanbul için HES haritası ise bugün itibariyle güncellendi. İstanbul'un tüm ilçelerinde karantina sonrasında düşüş gözlemlendi.

Geçtiğimiz haftalarda alınan kararlar doğrultuunda hafta sonları uygulanan karantina süreçleri etkisini göstermeye başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dikkatli olmalıyız uyarlarına karşı, İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde vakalarda düşüş gözlemleniyor. Son olarak yayınlanan koronavirüs tablosunda günlük vaka sayısının 14.494 kişiye, hasta sayısının 1.477 kişiye kadar gerilediği gözlemlenmişti. Dün hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı ise 194 olarak açıklandı. Toplamda ise 2 milyon 270 bin 101 kişide hastalık tespit edildi.

Toplam vefat sayımız ise 21.879 olarak açıklandı. Konu üzerine açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sonuç almak için birlikte ve sürekli mücadele etmeliyiz ifadelerini kullanmıştı. Bugün ise HES haritasında güncellemeye gidildi. Tüm Türkiye genelinde aktif vakaların ve tehlikeli bölgelerin gösterildiği haritada sinyaller olumlu yönde gözüküyor. Birçok kırmızı renkli bölge yeşile doğru renk değişikliğine gidiyor.

6 OCAK Yeni yayınlanan korona virüs haritasında İstanbul'un ilçe ilçe tüm bölgeleri gösterdi. Aktif vaka sayılarında ciddi bir düşüş gözlemleniyor. Zeytinburnu yüksek risk grubu semtler arasında olmaya devam ediyor. Haritanın birçoğu kırmızıya boyanmış durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.